Echipamente Audio | Video Prezentari Generale Stire

Acoustic Energy – Prezentare Generala

Sa gasesti boxele care ofera sunetul perfect este o sarcina complexa chiar si atunci cand nivelul de cunostinte in domeniul HI-FI te departajeaza de conditia de amator. Cu atat mai mult, pretentiile cresc daca esti iubitor de muzica buna sau amator de filme si jocuri virtuale unde sunetul este parte integranta a actiunii.

Sistemele de boxe Acoustic Energy care sunt acum pe piata pot da o definitie incredibila sunetului atunci cand insotesc imaginea televizorului sau fac parte din sistemul Home Cinema personal, iar pentru a asculta piesele preferate in streaming ai pur si simplu nevoie de boxe care iti ofera acea profunditate a melodiilor preferate ca si cum ai fi in mijlocul salii de concerte.

In industria HI-FI, boxele Acoustic Energy inseamna traditie si perseverenta, calitate si design si atentia la detalii, uneori duse la extrem de meticulozitatea englezilor de la Acoustic Energy Limited, o compania a carei baze au fost puse in 1987, in Londra.

Portofoliul Acoustic Energy cuprinde o serie impresionanta de boxe, soundbars si subwoofere, fiecare dintre acestea putand fi o ajustare perfecta a sistemului pe care il ai, oferind o multime de posibilitati de upgrade, versatilitate si performanta la cel mai inalt nivel.

Primul produs lansat pe piata de Acoustic Energy a fost boxa de raft AE1, modelul de referinta al brandului.

Proiectate initial pentru a satisface nevoile sectorului audio profesionist, primele boxe au oferit un sunet stereo precis, de o acuratete deosebita, cu o dinamica si transparenta absoluta, alaturi de o liniaritatea si muzicalitate nemaiintalnita pana atunci. Datorita acestor calitati, reunite toate intre beneficiile aceluiasi produs, boxele active AE1 au dobandit o reputatie impecabila, fiind folosite de muzicieni, artisti si ingineri de studio din toata lumea. Elogiile aduse acestora de catre revistele de referinta din lumea muzicii, au conferit notorietate si prestanta atat brandului cat si produselor ce ii poarta numele.

Primele modele de boxe Acoustic Energy aveau o imagine sobra, cu un design minimalist dus la extrem, insa sunetul impresionant care se revarsa din difuzoarele mid/bass, produse cu tehnologia conului din aluminiu cu piston dur din ceramica, avea o consistenta uluitoare si o profunzime care te subjuga de la primele note muzicale.

Combinand valorile si design-urile traditionale, astazi boxele produse de Acoustic Energy sunt disponibile cu finisaje contemporane elegante, acoperite cu furnir din lemn sau vinyl de cea mai buna calitate in nuante moderne precum negru mat si high gloss black, dar si lemn de nuc. Unele boxe Acoustic Energy  dezvaluie in toata splendoarea lor cele mai performante difuzoare si ofera un peisaj audio remarcabil.

Arhitectura incintelor cu linii svelte si constructia intarita cu placi din lemn tainuieste cele mai performate difuzoare si transforma boxele Acoustic Energy in piese uimitoare care se integreaza perfect in orice spatiu.

Calitatea exceptionala si sunetul de o claritate categorica, transforma fiecare boxa Acoustic Energy intr-un element nepretuit al oricarui sistem audio, capabil sa fuzioneze perfect cu celelalte componente pentru a atinge cele mai inalte performante.

Astazi Acoustic Energy ofera o gama impresionanta de produse, portofoliul sau reunind cu mandrie modele care acopera toate necesitatile (de la seriile Reference, 1 si 3, subwoofere, soundbar si boxe active, pana la boxele de exterior Extreme si sistemele multimedia Aego).

Recunoscuti ca fiind una dintre cele mai apreciate marci britanice din industria audio, Acoustic Energy raman fideli principiilor audio stricte cu care au plecat la drum oferind boxe ce respecta toate principiile HI-FI ale unui dispozitiv de redare a sunetului: liniaritate, dinamica, transparenta si precizie.

Gasiti produsele aici:

Boxe Podea ➡️ https://avmall.me/2AU3PQl
Boxe Raft ➡️ https://avmall.me/2AWscgj
Boxa Centru ➡️ https://avmall.me/31ZmPJ6
Boxe Active ➡️ https://avmall.me/35hlHCJ
Boxa SoundBar ➡️ https://avmall.me/2nxntOZ

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: