Prezentari Generale

Analysis Plus – Pezentare Generala

 

Cablurile sunt o parte importanta ce influenteaza in mod direct calitatea si randamentul oricarui sistem AV. De asemenea acestea au un impact incontestabil atat asupra aspectului estetic al sistemului audio-video, precum si a spatiului pe care il traverseaza si uneori sunt importante si pentru utilizatorii care pun pret pe experientele touch and feel.

Expertii garanteaza ca fiecare cablu dintr-un sistem, oricat de banal ar fi, are influenta directa asupra sunetului, de aceea de-a lungul timpului multe companii si-au investit resursele in productia de cabluri.

Analysis Plus este o astfel de companie si a pornit la drum ca o ambitie a unui grup de ingineri specialisti in simulari pe computer. Tinerii au ales din generoasa lume HI-Fi segmentul audio, ca fiind domeniul pe care sa-si concentreze resursele, punand astfel bazele unui business de producere cabluri.

Compania a fost infiintata in 1993 are sediul in Michigan, SUA, si este formata in totalitate  doar din ingineri electronisti cu experienta nu numai in proiectarea cablurilor audio, ci și simularea, proiectarea si analiza electronica si electromagnetica.

Analysis Plus au devenit rapid printre cei mai buni producatori de cabluri din lume, geometria designului pe care fondatorul companiei, Mark Markel, specialist in fizica si inginerie electrica, a implementat-o cu ani in urma, ramanand neschimbata in linia lor de produse.  Arhitectura sunetului pe care se bazeaza cablurile Analysis Plus, respecta regulile fundamentale ale ingineriei acustice si acestea sunt si astazi la fel de solide din punct de vedere tehnic, dar si relevante pentru reproducerea impecabila a sunetului intr-un sistem audio-video modern.

Pornind de la productia de cabluri home audio, astazi Analysis Plus sunt principalii producatori de interconectori, cabluri de alimentare sau de boxe, precum si cabluri dedicate sectorului profesional, fiind principalii furnizori pentru Allegro Micro Systems Inc., Air Bus S.A.S, XL Vision, INC, doua dintre modele Analysis Plus fiind singurele cabluri care au intrunit caracteristicile necesare pentru a fi achizitionate de NASA.

De-a lungul timpului Analysis Plus si-a dezvoltat cu rafinament produsele din portofoliu, imbogatindu-si constant oferta. Inginerii de la Analysis Plus au inventat o geometrie unica numita hollow oval cable geometry care transforma radical comportamentul unui cablu, facandu-l sa transporte curentul in cel mai perfect mod posibil, evitand astfel distorsiunile sau aparitia zgomotului de fond. Acestea au devenint rapid preferatele multor audiofili, jurnalisti si muzicieni celebri, fiind utilizate in cele mai prestigioase studiouri de inregistrare.

Cablurile Analysis Plus sunt concepute si construite integral in Statele Unite cu ele mai avansate tehnologii si materiale. Succesul si faima lor se bazeaza exclusiv pe teste si rezultate masurabile, dovedite stiintific si, cel mai important, audibile.

Pentru specificatii, preturi si detalii complete, puteti consulta  o larga varietate de cabluri Analisys Plus aici.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: