Stire

Aparitie disc vinyl: Alva Noto, Jon Allen, Soft As Snow si multi altii

Cateva stiri scurte cu privire la noile lansari de vinyl-uri de la Alva Noto, Jon Allen, Soft as Snow, Barefoot Beware, C.Diab si altii…

Rosebud (RareNoiseRecords) ii include pe Eraldo Bernocchi (Sigillum S, SIMM,), FM Einheit (Einstürzende Neubauten) si pe violoncelistul Jo Quail intr-o ambianta instrumentala intunecata, lipsita de oxigen.

Unieqav (Noton) de la Alva Noto are o tenta electronica, minimalista, dar tinde si spre groove.

Blue Flame de la John Allen imbina Jamiroquai cu funky, jazzy, swing-lite.

Deep Wave (Houdstooth) de la Soft As Snow ofera synthpop, unde vocea este doar un alt instrument.

Sea Magnolia (Destroyer) de la  Bearfoot Beware: zgomot, galagie si indie plin de energie.

Orange Whip (Wah Wah 45s) de la Honey Feet propune o versiune de blues/jazz live cu o voce feminina puternica, ce pare capabila de orice. Merita sa-l achizitionati.

Exit Rumination (Injazero) de la C. Diab propune o atmosfera spatioasa, aerisita, uneori putin distorsionata, ce imbina chitarele cu sintetizatoarele.

Rituals (www.amayalaucirica.com) de la Amaya Laucirica suna ca un indie pop autentic de la John Peel (anii 80’)… ceea ce este un lucru bun.

Si, in final, Weighing of the Heart (Ninja Tune de la Nabihah Iqbal infatiseaza acorduri frumoase de chitara, cu vocale aerisite, beat-uri ferme si sunete sintetice delicate. Minunat.

Pick-up-uri si o variata gama de accesorii de pick-up cu specificatii, caracteristici complete, si preturi, puteti gasi aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: