Stire

Aparitie disc vinyl: Black Sabbath & Warner Music

Cateva stiri despre noi versiuni de vinyl de la Black Sabbath and Water Music…

 

BLACK SABBATH ON 7

O noua editie limitata 7” vinyl, un set de 10 single-uri intr-o cutie pizza-style de la legendele rock si label-ul BMG, din perioada 1970-1978, include 5 single-edit-uri rare: Iron Man, Sabbath Bloody Sabbath, Am I Going Insane (Radio), Hard Road si Symptom Of The Universe plus inca 10 picturi color, unice, din jurul lumii (unele dintre ele in exclusivitate pentru acest set).

Warner Music a lansat un pachet Greatest Hits incepand cu Dock of the Bay Sessions de la Otis Redding. Cantecele au fost publicate anterior in alta parte, dar acest LP este un del de incercare.

Un alt pachet de hit-uri adevarate vine de la The Pogues (The Best of…; 1991) acest set incluzand 14 track-uri.

Cele doua discuri de la Spandau Ballet intitulate pe coperta deloc surprinzator Gold includ 19 track-uri (doua dintre ele fiind bonus, neregasindu-se pe editia CD originala) cu Tony Hadley marginalizat in fotografia de pe coperta.

The Hits of de la a’ha a aparut pentru prima data in 1991. Cele 14 track-uri sunt pline de pop sintetic.

Rod Stewart’s Greatest Hits Vol.1 (1979; care era disperat sa ne arate fundul aproape in toate videoclipurile pop din colectie) include piesele Da Ya Think I’m Sexy si Hot Legs.

In final, Best of Bread (1973) include piesele If, Everything I Own si Make it With You.

O larga gama de pick-up-uri si accesorii pentru pick-up, cu specificatii, caracteristici si preturi, puteti gasi aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: