Stire

Aparitie disc vinyl: Demon & James Heather

Cateva informatii succinte despre noile lansari de vinyl de la Demon & James Heather.

De la Demon vine un lot de vinyl-uri (Record Store Day), incluzand si Metalhead (1999) de la Saxon. Mai jos aveti imaginea discului, dominata de elemente metalice. Pachetul este per total foarte prezentabil.

Introspection/Retrospection de la The End imperecheaza calitatea LP-ului original British psychedelia 1969 cu o colectie de piese din mijlocul anilor 90. De departe, o idee stralucita, transpusa excelent pe vinyl.

Debutul 2LP al celor de la Suede (1993) pe vinyl argintiu este reinnoit acum infatisand pe coperta imaginea din Brass in Pocket interpretata de The Pretenders. Excelent pentru fani.

 

JAMES HEATER

Ninja Tune are un debut fericit cu Stories From Far Away on Piano (Ahead of Our Time) de la James Heather. Una dintre cele mai bune reprezentatii, care ofera atat melodii complexe, cat si constructii polifonice construind impreuna inalte simfonice emotionante… contracarandu-le prin joase inguste.

Pick-up-uri si o variata gama de accesorii de pick-up cu specificatii, caracteristici complete, si preturi, puteti gasi aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: