Stire

Aparitie disc vinyl: Kim Wilde, Lowtide, Jono McCleery si multi altii

Cateva stiri despre noi lansari de vinyl-uri de la Kim Wilde, Lowtide, Jono McCleery, The Hanging Stars si altii!

Here Come the Aliens (Wildeflower) de la Kim Wilde – da, s-a intors – cu un stil pop-rock extravaganza, dancey, groovy. Ritmuri sustinute si multa distractie.

Songs For Somewhere Else (Crimson Crow) de la Hanging Stars infatiseaza stilurile psyche/folk cu cateva infuzii de country, intr-o combinatie fascinanta.

Southern Mind (Creative Victoria) de la Lowtide – o interpretare tonala cu sunete de chitara epice.

The Siren Song (newwestrecords.com) de la Kacy  & Clayton – un duo folk cu tenta americana, specific celei mai bune perioade din anii 70.

Performer (chaptermusic.com) de la Montero propune genurile synth pop si psyche intr-o prezentare cu multe melodii clasice.

Solitude (www.tangramrecords) de la Up High Collective ofera constructii electronice superbe. Albumul este ideal pentru fanii Tangerine Dream.

Oceanography (Sony) de la Charlie Barnes ofera cantece excelent structurate si interpretate.

Drank de la Thundercat este un remix la Drunk via DJ Candlestick cu OG Ron C de la Houston DJ collective si The Chopstars pe vinil mov.

In final, Seeds of a Dandelion (Counter; jonomcleery.com) de la Jono McCleery –  un LP cu cover-uri de la Billie Holiday si pana la Beyonce. Barbatul are o voce placuta si face o treaba excelenta cu aceste cantece familiare.

O larga gama de pick-up-uri si accesorii pentru pick-up, cu specificatii, caracteristici si preturi, puteti gasi aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: