Stire

Aparitie disc vinyl: Make way for the gals

Cateva noutati despre versiunile de vinyl lansate de Demon, Mobile Fidelity & Speakers Corner…

Primul de pe lista este stralucitorul album Heaven and Earth And the Stars (1976) (Demon; www.demonmusicgroup.co.uk) interepretat de Lulu si inregistrat pe vinyl albastru. Acesta include si doua piese editie limitata marca David Bowie (The Man Who Sold The World and Watch That Man).

Wilder Shores (2017, Demon) interpretat de Belinda Carlisle tot pe vinyl albastru, include, de asemenea, un bonus (Why and Superstar) inregistrat pentru proiectul Heaven On Earth 30th Anniversary.

De la Mobile Fidelity avem Heart Like a Wheel (1974) – Linda Ronstadt care are succes datorita selectiei de melodii, productiei excelente si a livrarii cu pasiune. Cuvantul cheie: soft-rock.

The Queen Alone (1969, Speakers Corner; www.speakerscornerrecords.com)  de la Carla Thomas combina variante ale melodiilor soul din Nord si Sud cu o selectie foarte robusta de cantece de la Isaac Hayes si pana la Burt Bacharach.

O larga gama de pick-up-uri si accesorii pentru pick-up, cu specificatii, caracteristici si preturi, puteti gasi aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: