Stire

Apple anunta dezvoltarea unui nou serviciu video cu continut original gratuit

Va mai amintiti ca vara trecuta Apple a anuntat ca va investi 1 miliard de dolari in productia propriului continut original ce se va desfasura pe urmatoarele 12 luni?

Ei bine, noi stim mai multe despre cand si unde vom putea vedea acest continut – si deloc surprinzator, vestile sunt bune pentru utilizatorii de dispozitive Apple.

Determinat sa devina un titan TV, alaturi de Netflix si YouTube, Apple dezvolta un nou serviciu video care va imbina continutul original cu abonamentele la servicii terte, conform celor de la CNBC.

Acest serviciu de acces la continut produs de Apple va fi gratuit pentru utilizatorii dispozitivelor Apple in timp ce alte canalale platite, precum HBO, le vor permite utilizatorilor sa se aboneze la ele. Nu va fi nevoie sa deschideti serviciile prin aplicatii separate, insa, suntem curiosi sa vedem cum va adapta gigantul american acest lucru la piata serviciilor video.

Detinatorii dispozitivelor iPhone, iPads si Apple TV vor putea sa vada serviciile, chiar daca nu sunt finalizate 100%, in aplicatia preinstalata, TV app. Apple planuieste sa lanseze aplicatia actualizata in prima parte a anului viitor.

Conform comunicatului, posesorii de dispozitive Apple ar urma sa aiba la dispozitie pana la 20 show-uri Apple gratuite, plus un nou pachet de servicii video prin care sa le acceseze, in urmatoarele 6 luni.

Produse Apple, cu specificatii, caracteristici complete, si preturi puteti gasi aici link.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: