Echipamente Audio | Video Prezentari Generale Stire

Audiovector R 6 – Prezentare Generala

Noile Serii Audiovector R 6: Signature (Entry), Avantgarde (Medie), Arreté (Premium)

Dezvoltate, proiectate si realizate manual in Danemarca, inca din 1979. In productie sunt implicati exclusiv mesteri bine pregatiti.

Seria Audiovector R 6 reprezinta o reinnoire totala a seriei anterioare SR 6. Exista 112 noi adaugiri, modificari si imbunatatiri in comparatie cu populara serie SRS 6 .

Seria R 6 include atat evolutia tehnologiilor si conceptelor unice existente la brandul Audiovector, dar si introducerea de idei revolutionare cu totul noi, cum ar fi noua noastra tehnologie Freedom Grounding (Arreté).

Modelele R 11 Arreté si R 8 Arreté sunt intotdeauna referintele noastre interne.

 

 

 

 

 

 

 

 

MISIUNEA AUDIOVECTOR

  • Ne straduim sa optimizam fiorul ascultarii si placerea precum si sentimentul de “ownership”
  • Suntem dedicati principiilor noastre avansate si tehnologiilor de ultima generatie. Dezvoltam cu atentie si construim manual fiecare dintre produse
  • la sediul nostru din Copenhaga, Danemarca
  • Inovatia este intotdeauna in slujba muzicii. Cand este introdus un concept nou sau o noua tehnologie, se datoreaza faptului ca ne permite sa optimizam calitatea sunetului si placerea de ascultare
  • Din 1979 si pana astazi, am mentinut o filozofie de proiectare ´forma functionala ´ functie ’pentru a putea fi mereu capabili sa prezentam un design excelent, atemporal si elegant
  • Promovam activ conservarea mediului prin calitatea de lunga durata superioara si posibilitatea sa ne actualizam produsele prin conceptul nostru individual de upgrade (UIC)

 

EVOLUTIE

Un proces evolutiv, temporal si contemporan.

La Audiovector credem in evolutia sofisticata a tehnologiilor noastre avansate. O mare inspiratie si mai ales evolutia si entuziasmul fata de producatori precum Porsche si Rolex ne-au determinat sa lucram in moduri similare la actualizarea si lansarea de noi modele Audiovector.

 

UN NOU PROFIL MODERN SI O STRUCTURA SOLIDA

Doar pentru Audiovector R 11, R 8 si R 6, cabinetele sunt asamblate din cochilii groase, nerezonante, sub presiune in vid. Confectionat din lemn tare de inalta densitate (HDF) pentru o rezistenta cat mai buna si rezonanta redusa. Forma de lacrima in combinatie cu un deflector spate laminat, dens, puternic si greu, reduce si mai mult rezonanta nedorita a cabinetului si evita valurile din zona inferioara. Atunci cand sunt asamblate, carcasele sunt puternic stranse in interior si amortizate cu grija cu placi de amortizare Nano Pore pozitionate strategic.

Deflectoarele si plinta, de conceptie noua, sunt realizate din HDF, finisat manual cu atentie, completand rigiditatea cabinetelor. Barele sunt laminate pentru o rezistenta imbunatatita.

Un beneficiu al acestui design este acela ca putem pastra dinamica si performanta maxima. Cabinetele sunt disponibile cu finisaje piano sau mate, din furniruri exotice din lemn natural si o mare varietate de culori personalizate de lux.

Toate noile modele R 6 sunt dotate cu o plinta, solida, nou proiectata, pentru un flux de aer imbunatatit. Spike-urile M8 sunr montate intr-o constructie din otel flexibil pentru a separa boxele de podea.

 

NOU SISTEM COMPOZIT DE BAS

Toate modelele R 6 au fost upgradate cu un nou sistem de bas generos. Toate modelele folosesc un sistem compozit  izobaric pentru a obtine un bas mai adanc, a fi mai precis, mai dinamic si aperiodic in raspunsul. Folosim un woofer intern de 6,5 inch si unul extern de 8 inch.

Sistemul bas audio compus izobaric (ICB): masele celor doi basi implicati sunt cuplate de aerul prins in incinta interna comuna. Acest lucru este posibil fara a pierde precizia, iar rezultatul este un bas precis, profund si controlat. In seria R 6, sistemul „franeaza” printr-un reflex de bass perfect reglat in fata boxei.

 

NOILE DIFUZOARE DE CARBON AUDIOVECTOR, PRECIZIA SI INALTA DEFINITIE

Obiectivul Audiovector este reactia rapida si regasirea uimitoare a detaliilor

Pentru a nu fi nevoiti sa achizitionam difuzoare, nici chiar de la cei mai buni si mai respectati producatori, ne proiectam propriile difuzoare si cerem celor mai buni furnizori sa le construiasca pentru noi. In acest fel, ne asiguram ca putem co-produce crossover-erele pentru a forma o entitate perfecta. Difuzoarele sunt construite manual in Danemarca, in colaborare cu Scan-Speak si avand aportul lucratorilor priceputi.

Combinatia cu Titanium Coil Technology, mari magneti din ferita ceramica puternica si o turbulenta rigida care suprima aliajul de magneziu, cosurile suspendate in 3 puncte si membranele realizate din fibrele compuse Aramid Composite, ne permit sa obtinem un sunet bogat, clar si vibrant.

Ca urmare a disiparri termice optime, a unei bobine de titan extrem de rigide si a unui raspuns precis al intregului ansamblu de membrana, performanta liniara a noului difuzor contribuie acum la un bas clar si niste medii colorate.

 

NOILE TWEETERE AUDIOVECTOR

Supradimensionate pana la cel mai inalt grad. Relaxate si fin detaliate, fabricate la Copenhaga, in Danemarca

 

Tweetere Evotech Signature cu Cupola Soft

Tweeterele noastre cu cupola au fost intotdeauna cu mult timp inaintea vremurilor, din punct de vedere tehnologic. Dispun de o cupola de matase, care este sustinuta pe partea din spate de un accelerator de reglare a presiunii. Un difuzor fara compresiedatorita spatelui deschis, care este ajustat cu atentie pentru a functiona in conceptul nostru unic de imbunatatire a sunetului (SEC).

Un amplu soundstage autentic, care deschide intreaga experienta a sunetului aerisit si a profunzimii. O reproducere delicata, rapida si foarte detaliata de pana la 26 kHz cu un nivel scazut de distorsiune.

 

Tweetere Avantgarde si Arreté Air Motion Transformer

Probabil cea mai rapida constructie a unui difuzor, fiind bazate pe tehnologia revolutionara originala, inventata in anii ’70 de Dr. Oscar Heil. Tweeterele noastre nu au nicio masa care sa accelereze sau sa decelereze. Ating pana la mai mult de 52.000 Hz cu o dispersie perfecta atat in plan orizontal cat si in plan vertical.

AMT dispune de magneti de neodimium ultra-puternici, membranele usoare acoperite cu mylar si sunt montate si decuplate din cabinet in 3 puncte, un patent propriu Audiovector numit No Energy Storage (NES).

Tweeterele sunt deschise in fata si in spate, putand sa se deplaseze liber datorita imbunatatirii sunetului. Concept (SEC).

Mai mult, in topul liniei de modele Arreté, difuzorul de inalte Audiovector Arreté AMT, construit manual, foloseste o lentila acustica integrata care permite un raspuns mai dulce, mai detaliat si o integrare exemplara cu ceilalti soferi. R 8 Arreté a fost o mare inspiratie aici.

 

ZONA MINIMA DE REZONANTA

Pentru a profita din plin de tweeterele Audiovector si de difuzoarele de carbon nou dezvoltate, rezonanta fata este cat se poate de ingusta. Rezultatul este o difuzie sonora lina, larga si precisa, care pastreaza difractia nedorita, denaturarea la un minim absolut.

 

3D SOUNDSTAGE + DIFUZOR DE MEDII DE 3 INCH ORIENTAT IN SPATE

Pentru a imbunatati si mai mult realismul si performanta 3D, noul R 6 Arreté utilizeaza acum un difuzor orientat spate de 3 inch de medii, cu propriul crossover dedicat. Tehnologia care foloseste un difuzor orientat spate este inspirata din modelele noastre de referinta R 11 si R 8 Arreté.

Constructia adauga, de asemenea, un nivel perfect dozat de sunete medii.

 

O REVOLUTIE TEHNICA. CONCEPTUL DE IMPAMANTARE FREEDOM DE LA AUDIOVECTOR

Audiovector Freedom este o tehnologie noua si revolutionara de impamantare, care se adreseaza miscarii induse dintre difuzoarele unei boxe. Valorile care circula intre sasiu sunt procesate si tratate printr-un nou crossover separat, care directioneaza semnalul catre terminalul de la sol sau spre priza de. Contrar cunostintelor conventionale, acesti curenti provoaca coloratie si denaturare intre difuzoare. Prin echilibrarea si filtrarea acestora printr-un filtru dedicat separat si prin oferirea posibilitatea de a le conecta la pamant / sol, obtinem un sunet curat, foarte precis, cu mult mai realist si cu un zgomot de semnal redus.

  • Reducerea distorsiunii cu 3 dB (aproximativ 50%)
  • Filtru special dedicat exclusiv pentru impamantare
  • Nicio conexiune activa. La mufele de retea, este conectata doar impamantarea, fara tensiune
  • Zgomotul de semnal este minim

 

TEHNOLOGIA CROSSOVER-ULUI AUDIOVECTOR

Crossover-ul este sufletul boxei – puternic si precis, cu distorsiuni reduse

Noile crossovere R 6 ofera o cale de semnal ultraclean pentru a pastra cea mai detaliata reproducere muzicala.

Folosind o singura componenta de inalta precizie, de foarte buna calitate si tratata criogen inseriata cu fiecare difuzor, reducem la minimum pierderea rezistentei. De asemenea,  prin adaugarea tehnologiei noastre de avans dinamic (DFF), se reduce pierderea de rezistenta a bobinelor cu pana la 50%, reducandu-se la minimum si caldura acumulata, ceea ce duce la imbunatatirea performantei tranzitorii.

Freedom Grounding este destinat exclusiv modelelor Arreté. Freedom Cable dedicat este optional si apare separat in lista noastra de preturi.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: