Echipamente Audio | Video Prezentari Generale Stire

BenQ – Prezentare Generala

BenQ a aparut pe piata produselor electronice in 1984 , la umbra companiei mama: Acer. Extensia a fost creata initial pentru fabricarea celor mai solicitate produse electronice Acer, precum monitoare, afișaje digitale sau echipamente pentru E-Sports.

Cu seriozitate si dedicatie micul departament a castigat rapid increderea consumatorilor si la sfarsitul anului 2001 s-a desprins definitiv de compania mama, devenind astfel cea mai tanara companie specializata in productia de electronice. 4 ani mai tarziu BenQ preia integral divizia de telefoane mobile a Siemens AG, indrepandu-si atentia asupra altor companii similare pe care le va coopta in portofoliul sa.

Astazi, grupul BenQ se angajeaza sa ofere inovatie constanta, pentru a imbunatati experienta vietii noastre in toate aspectele ei si reuneste sub umbrela sa 20 de companii diferite, devenind astfel un furnizor de tehnologie la cel mai inalt nivel.

Calitatea produselor si pretul redus i-a adus un succes imens, asigurandu-le o cifra de afaceri impresionanta, care creste de la an la an. BenQ a devenit rapid lider de piata pe segmentul videoproiectoarelor.

Cu sediul central in Taiwan, BenQ produce nu numai videoproiectoare, ci si monitoare LCD pentru PC, panouri interactive pentru companii si sistemul de educatie, camere digitale si panouri de iluminat pentru birouri.

Compania si-a castigat buna reputatie in domeniul proiectiei video prin includerea in portofoliul sau a unor videoproiectoare cu rezolutie 1080p HD la un raport calitate/ pret foarte interesant.

Aici putem sa amintim de celebrul BenQ W1070 si de succesorii sai BenQ W1080 si BenQ W1090 , aclamate la scena deschisa de presa comerciala si apreciate de fanii home cinema cu un buget limitat.

BenQ exceleaza la oferta de proiectoare DLP la preluri accesibile, cu claritate remarcabila si precizie a culorii, datorita calibrarii exacte din fabrica.

Calibrarea fiecarui proiector BenQ inainte de comercializare nu este o simpla strategie de marketing, ci o favoare pentru cei carora nu le place ideea realizarii unui set complicat de ajustari  obositoare. Presetarea din fabrica a videoproiectoarelor BenQ ofera utilizatorului o imagine frumoasa, naturala, cu un contrast autentic, acestea putand fi incluse cu usurinta in categoria plug&play deoarece sunt gata sa fie puse in functiune de cum le scoti din cutie. Desigur, fiecare utilizator va seta preferintele sale, adaptad proiectorul la restul sistemului.

BenQ a cucerit lumea proiectoarelor 4K cu o tehnologie de varf, oferind solutii pentru diverse ramuri ale industriei precum si divertisment. Importanta unui proiector 4K care sa reproduca imaginile cat mai  fidel nu are nevoie de prezentare speciala, aceasta calitate este recunoscuta de orice persoana caruia ii place sa vizioneze filme sau orice alt tip de fisiere video pe un sistem Home Cinema, sa sustina prezentari impecabile la joob sau sa se recreeze afundandu-se in lumea virtuala a jocurilor video.

BenQ au introdus pe piata proiectoare cu tehnologie DLP, care sunt cea mai buna alegere pentru iubitorii de film. Aceasta tehnologie are mai multe culori decât oricare alta si poate reproduce nu numai gama de culori care pot fi create cu rosu, verde si albastru, ci si cyan, magenta si galben, oferind utilizatorului mult mai multe nuante decat orice alt proiector si care datorita performantei este utilizata pe ecranele IMAX.

Tehnologia DLP impiedica degradarea culorilor oferind protectie si durata de viata prelungita proiectorului.Totodata subliniaza evident diferenta dintre culorile alb-negru, in timp ce  contrastul excelent genereaza culori mai vii la vizionarea filmelor preferate.

Proiectoarele BenQ au primit numeroase premii si au dobandit certificare THX si tehnologia CinematicColor pentru garantarea standardelor audio-video de inalta fidelitate.

Videoproiectoarele BenQ reproduc continutul fidel, exact asa cum a fost proiectat in original, la viteze net superioare oricaror proiectoare similare.

Gasiti produsele BenQ aici

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: