Ghid | Recenzii Stire

Beyerdynamic lanseaza modelul Byrd

Noile casti Byrd de la Beyerdynamic promit o calitate a sunetului personalizata

 

Beyerdynamic a anuntat o revitalizare a brand-ului si o noua gama de casti in-ear Byrd.

Beyerdynamic s-a alaturat avalansei de produse noi de la IFA 2018, lansand 6 modele noi de casti cu fir sau wireless, cu sunet personalizat.

Beyerdynamic este noua gama de casti intraauriculare accesibile, avand versiuni cu fir si fara fir, promitand un sunet enorm, dintr-un design minuscul. Castile intraauriculare Byrd calca pe urmele castigatoarei premiului oferit de What Hi-Fi?, mai exact a gamei de casti Byron, asadar, asteptam lucruri mari atunci cand vine vorba de calitatea sunetului si performanta generala.

Modelelor cu fir, Beat Byrd si Soul Byrd, li se alatura cele wireless, Blue Byrd si Blue Byrd ANC, Versiunea ANC (Active Noise Cancelling) permite anularea zgomotului activ.

Ambele modele de casti wireless Blue Byrd sunt dotate cu tehnologia de personalizare a sunetului Mosayc, care urmareste sa ajusteze sunetul ajuns la urechile dumneavoastra dupa ce ati efectuat un test de auz prin aplicatia MIY a companiei (disponibila pe Android si iOS). Aceasta tehnologie a fost prima data lansata pe castile Aventho Wireless si a fost dezvoltata cu Mimi Hearing Technologies, din Berlin.

Castile Blue Byrd suporta AAC, aptX Bluetooth si aptX low-latency. Acestea au o autonomie de 6 ore si se pot incarca prin USB C. Pentru castile Blue Byrd, Blue Byrd Anc si Soul Byrd exista o telecomanda cu 3 butoane in linie, compatibila Android si iOS. Toate versiunile noi intraauriculare promit un design plat si un cablu flexibil.

Beyerdynamic Beat Byrd va fi lansat in septembrie pentru 24,90 de euro, Soul Byrd va urma in octombrie pentru 79 de euro, Blue Byrd wireless va fi lansat in trimestrul al 4-lea si va costa 129 de euro, iar Blue Byrd ANC va costa 249 de euro.

Daca nu doriti o versiune in-ear, nu va faceti griji. Veti avea la dispozitie o versiune over-ear, Lagoon ANC, care include, de asemenea, tehnologia de anulare activa a zgomotului si pe cea personalizare a sunetului.

O larga varietate de branduri de casti, cu specificatii, caracteristici complete, si preturi  aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: