Stire

Bose implementeaza un nou control vocal

Bose devine mai inteligent odata cu noile boxe si soundbar-uri controlabile vocal

I-a trebuit ceva timp, dar Boxe a conceput propria gama de boxe controlabile vocal, lansand trei noi modele inteligente, un desktop speaker si doua soundbar-uri.

Toate cele trei utilizeaza o tehnologie proprie pentru microfoane, adoptata si la castile de cap ale brand-ului, pentru a facilita preluarea comenzilor vocale atunci cand redau muzica la volum ridicat sau cand se afla departe de persoana care efectueaza comanda.

Opt microfoane optimizate sunt plasate cu atentie in interiorul fiecarui speaker pentru a asigura recunoasterea vocii cu o acuratete cat mai ridicata.

Cel mai mic din gama este Home Speaker 500, comercializat in Marea Britanie la £399, acesta utilizand doua difuzoare personalizate orientate in directii opuse pentru a reflecta sunetul din peretii inconjuratori. Bose afirma ca acest lucru ofera un efect stereo, fara a mai fi nevoie sa conecteze doua boxe in paralel sau alte sisteme similare.

Pe langa controlul vocal, puteti folosi si butoanele amplasate in partea superioara a unitatii, daca preferati. Boxele Home 500 si soundbar-urile 500 si 700 sunt livrate initial cu Alexa, Bluetooth si wi-fi.. Google Assistant si compatibilitatea AirPlay 2 sunt asteptate sa apara in 2019.

Un mic display poate afisa cover-ul albumelor si alte informatii.

 

 

Soundbar-urile pot fi inteligente de asemenea 

Daca sunteti in cautarea unui upgrade pentru sunetul TV, Bose ofera Soundbar 700 (pretul asteptat £ 800) si Soundbar 500 (£ 550).

Functionalitatea este similara precum in cazul boxei descrise anterior si integreaza acelasi set de microfoane. Soundbar 700 are o inaltime de 2 inch, adancime de 4 inch si o latime de 38 inch. Acesta are o grila metalica iar partea superioara acoperita cu sticla.

Fiecare soundbar foloseste tehnologia Bose PhaseGuides, care este proiectata pentru a crea un efect de sunet “virtual” multi-canal, in timp ce tehnologia BOS DSP si QUIET PORT sunt combinate pentru a oferi un detaliu exceptional si un dialog clar ca un cristal.

Soundbar-ul 500 este mai mic si mai subtire decat fratele sau si are un finisaj mat.

Ambele soundbar-uri noi includ o conexiune HDMI ARC (Audio Return Channel) si o tehnologie proprie AdaptiQ  pentru a se adapta automat la imprejurimi.

Acestea pot fi conectate cu un modul bass fara fir si difuzoare spate pentru a crea un veritabil sistem 5.1.

 

 

Produsele Bose se pot gasi aici

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: