Stire

Boxa Smart Google va fi lansata anul acesta

Google intentioneaza sa vanda peste 3 milioane de unitati, concurand direct cu Amazon Echo Show.

Chiar inainte de Craciun, Google este pregatit sa dezvaluie o noua boxa inteligenta, de data aceasta cu display (semanand aparent cu JBL Link View sau Amazon Echo Show), potrivit unor surse apropiate de revista Nikkei Asia Review.

“Google vizeaza vanzari de aproximativ 3 milioane de unitati pentru primul lot al noului model de boxe inteligenta care vin si cu un ecran” spune o sursa din industrie. Este un plan destul de agresiv.

Line-up-ul actual al companiei include Google Home Mini, Google Home si Google Home Max – insa mai are Google Assistant implementat intr-o serie de boxe partenere JBL Link 20, LG WK7 ThinQ, Sony LF-S50G si, in curand, Sonos One.

Unul dintre avantajele boxelor cu ecran inteligent de la Google, in fata produselor concurente de la Amazon si Apple in viitor, este includerea Youtube. Acest site de streaming video a parasit produsele Amazon la finalul anului trecut, dar la nivel de monopol, este greu sa vedem o alta platforma competitoare cu un asemenea interes din partea consumatorilor.

Desigur, mai multe dispozitive Google din casa vor beneficia de ecosistemul Chromecast, aducand laolalta televizoare Android, boxe wireless si alte dispozitive conectate la internet.

Si cu cat sistemul este mai strans legat, cu atat mai mult va invata Google despre dumneavoastra si cu atat mai valoroase vor deveni datele sale. Cum se va rasfrange asta asupra competitorilor sai, ramane de vazut.

Specificatii, preturi Boxe Portabile gasiti aici

Specificatii, preturi Boxe Active & Wireless gasiti aici

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: