Echipamente Audio | Video Prezentari Generale Stire

ButtKicker – Traductoare audio ce dau o altă dimensiune sunetului

Traductoarele audio de înaltă frecvență ButtKicker sunt traductoare liniare, care recreează semnalele audio amplificate într-o gamă de sunete senzoriale (vibrații) transmise direct timpanelor.

Acestea sunt similare cu difuzoarele și funcționează ca un subwoofer, dar în loc ca sunetul să fie creat de un con care se deplasează și transferă undele sonore prin aer, traductoarele se atașează unor obiecte solide, precum ar fi scaune, podele, platforme sau stâlpi și sunetul cu frecvență joasă este apoi trimis direct în corpul ascultătorului. În acest caz efectul resimțit este cu adevărat de senzație.

Dacă sunteți un iubitor al jocurilor video, indiferent dacă vorbim de PC sau consolă, și doriți să trăiți experiența de gamer la un alt nivel, cu siguranță aveți nevoie de un sunet impactant pe lângă o imagine impecabilă.

Astăzi există tot felul de accesorii care pot transforma un joc video într-o experiență memorabilă, de la joystick-uri cu vibrații și ochelari de realitate virtuală, la tastaturi cu forme futuriste și culori ademenitoare, însă nimic nu se compară cu sunetul oferit de transducerii de înaltă frecvență de la ButtKicker.

În prezent oricât oricât de impecabilă ar fi imaginea redată de un monitor sau un televizor, difuzoarele acestora au o calitate destul de mediocră și zgomot de fond puternic, reducând astfel senzația de imersiune în jocul video. Chiar dacă avem boxe mici conectate la PC, întrucât acestea nu au mai multe canale, iar sunetul nu este de obicei foarte fidel și nu oferă senzația autentică de 3D.

O soluție perfectă pentru un alt nivel al sunetului sunt transducerii ButtKicker. O bucurie pentru cei cărora le place să se bucure de senzațiile oferite de un joc video sau care adoră muzica de calitate și experiența unui concert live.

Avem nevoie de două simțuri pentru a percepe sunetul complet: auzim sunet, dar trebuie să îl și simțim, în special sunetele de frecvență redusă. În mod normal este nevoie de boxe sau difuzoare mari care mișcă cantități enorme de aer pentru a simți frecvența redusă a sunetului, adică acele vibrații pe care le iubim atât de mult la concerte sau evenimente de mare amploare unde pur și simplu simțim sunetele puternice ca o presiunea acustică în corpul nostru.

Traductoarele ButtKicker reproduc întreaga gamă de sunete într-un mod mai direct. Percepția este mult mai bună și dispare presiunea acustică cauzată de mișcarea aerului.

De exemplu, când folosiți căști cu traductoare ButtKicker, ascultătorul percepe un sunet puternic, muzical, egal cu cel transmis la un concert, dar nimeni nu aude nimic pentru că sunetul este complet izolat față de ceilalți din jur. În acest caz ascultătorul poate urca volumul oricât de sus, nimic nu va fi auzit în afara timpanelor sale.

ButtKicker sunt fabricați de Guitammer, lider mondial ce proiectează și distribuie transducers audio. Situați în fruntea topului de piața HI-FI, produsele și tehnologia reproducerii sunetului de joasă frecvența a companiei au fost duse la alt nivel de traductorii de înaltă frecvență ButtKicker.

ButtKicker sunt atât de bine construiți încât practic sunt indestructibili şi se intreţin uşor, fără a avea nevoie de mentenanţă ani de-a randul. De fapt se cunosc unităţi care funcţionează de cand au iesit pe piaţă şi incă nu s-a intervenit asupra lor în niciun fel.

Traductorii recreează semnalele audio amplificate într-un mod în care până în 1990 era de neconceput, când Guitammer au fost responsabili de a fi lansat pe piață un nou mod de a asculta, dar mai ales de a simți sunetul. Acestia au adus sub lumina reflectoarelor transductorii audio de înaltă frecvență ce permit utilizatorului să simtă intensitatea basului fără volum excesiv, pentru că transmit timpanelor intr-un mod inedit sunetul de joasă frecvență.

Utilizați în întreaga lume de către companiile de divertisment sau la marile concerte, în cinematografe și aplicații industriale și chiar de către muzicienii și tehnicienii audio profesioniști, ButtKicker redau sunetul cu o perfecțiune nemaiîntâlnită, transformându-l în vibrații cu un rezultat audio impecabil.

Cei mai cunoscuți artiști și cântăreți folosesc produsele ButtKicker în turnee pentru monitorizarea scenei, deoarece acestia le oferă un control mai bun asupra nivelului de sunet, fără a sacrifica calitatea.

În studioul de înregistrare, traductorii ButtKicker permit o izolare incredibil de perfectă  datorită faptului că au fost concepuți pentru a fi corecți din punct de vedere muzical, la fracțiuni de frecvențe. Astfel sunetul creat este mai curat și mai bine echilibrat, atingand perfecţiunea.

Produsele ButtKicker sunt folosite de cei mai exigenți clienți HI-FI ai lumii precum IMAX, Disney, Universal Studios, cântareţi, parcuri tematice și de atracții, cluburi de noapte și săli de concerte, profesioniști din lumea audio-video, ingineri de sunet, dar şi de audiofili, iubitori de home cinema și gameri.

Cu o tehnologie brevetată Traductoarele ButtKicker ne introduc într-o dimensiune nouă a sunetelui ce ridică la cele mai înalte cote divertismentul la domiciliu.

Portofoliul Guitammer cuprinde KIT-uri ButtKicker wireless și KIT-uri ButtKicker LFE care sunt utilizate în aplicații home cinema și ButtKicker Gamer2 pentru jocuri video și simulatoare, pentru utilizarea prin conectare la computerele personale și console de jocuri cu simulatoare de curse și de zbor.

Produsele le gasiti aici

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: