Stire

Canton anunta noul Soundbase DM60

Ultimul soundbase Canton este echipat cu un nou ‘music’ mode si, evident, ofera o calitate imbunatatita a sunetului.

Canton a fost un jucator de top pe piata soundbase-urilor comercializate in intervalul de pret £300-500, cu cateva modele care au fost premiate la diverse concursuri si care au primit 5 stele din partea noastra de-a lungul anilor.

Cel mai cunoscut a fost, fara indoiala, DM55, care, in 2016, a primit o distinctie din partea What Hi-Fi? – unul dintre cele mai renumite site-uri de stiri si review-uri in domeniu. Acum, la 3 ani de la debutul sau, iata ca apare un nou succesor.

Modelul DM60, care il inlocuieste pe DM55, aduce in plus fata de gama anterioara de soundbase-uri de la Canton 1) un nou music mode, conceput pentru a imbunatati redarea prin TV sau Bluetooth, 2) imbunatatirea calitatii sunetului.

Acest soundbase de 200 Watt, in 2.1 canale, include mai multe setari, pe langa noul music mode: Voice mode pentru a spori claritatea dialogului, Hotel mode pentru setarea nivelului maxim de volum care nu poate fi depasit, Eco mode pentru performante energetice imbunatatite si un lip-sync setting ajustabil.

La capitolul conectivitate, pe langa suportul Bluetooth aptX, mai intalnim intrarile: optic, coaxial si inca una 3.5 mm. Acestea permit conectarea cu playere Blu-ray, cu televizoare si cu playere portabile de muzica sau alte dispozitive similare.

Din punct de vedere estetic, este destul de dificil sa joci “gaseste diferentele” dintre DM60 si predecesorul sau, cel putin luandu-va dupa imaginile pe care producatorul le-a pus la dispozitie. Exista aceleasi telecomenzi cu interfata succinta, usor de folosit, aceleasi difuzoare si acelasi capac lucios in partea superioara, despre care Canton afirma ca poate sustine televizoare de pana la 40 kg.

 

Specificatii, preturi Boxe SoundBar gasiti aici

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: