Cabluri | Conectica Stire

Chord Company lanseaza cablul de boxe SignatureXL

Chord Company lanseaza cablul de boxe SignatureXL, de la £900

 

Totodata sunt lansate noile plug-uri de boxe ChordOhmic.

Chord Company a lansat SignatureXL, ultima generatie de cabluri pentru boxe, ajunse deja la cel de-al cinsprezecelea an de existenta.

Cablul de boxe SignatureXL este primul produs Chord care ofera dielectric XLPE (polietilena reticulata). Inginerii de design ai Chord Company au descoperit ca acesta este superior dielectricului folosit in variantele anterioare de cabluri Signature.

Chord afirma ca SignatureXL aduce performante notabil imbunatatite fata de versiunile anterioare, nu doar prin prisma dielectricului XLPE, ci si prin cea a noilor plug-uri cu care este echipat, ChordOhmic.

Chord afirma ca noile plug-uri, care debuteaza odata cu SignatureXL si inlocuies mult mai comunii conectori placati cu aur, ofera beneficiile argintului din punct de vedere al conductivitatii si conservarii semnalului.

Compania din Wiltshire a mai folosit placarea cu argint la cablurile high-end, pentru multi ani chiar, crezand ca din conductivitatea ridicata rezulta o rezistenta redusa, mai putine pierderi de semnal si o performanta audio imbunatatita de la sursa catre boxe.

Concepute pentru a completa interconexiunile analoge si digitale Signature Tuned ARAY si Super ARAY, ale celor de la Chord, SignatureXL sunt disponibile in finisaje rosu/negru sau doar negru, iar pretul lor porneste de la 900 lire sterline (pentru o pereche standard de 1.5 m), fiecare metru aditional costand alte 300 lire sterline.

Acesta cabluri au fost lansate la London’s Festival of Sound, in Octombrie.

Puteti gasi descrierea, caracteristicile complete, precum si pretul acestui produs aici link.

 

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: