Stire

dCS introduce Bartok, un network streaming si DAC

dCS introduce Bartok, un network streaming DAC si un amplificator de casti

 

Chiar si la 11.999 de lire sterline este cel mai accesibil DAC de la dCS.

Inlocuind Debussy (care a primit 5 stele de la What HiFi?) in topul celor mai accesibile DAC-uri de la dCS, Bartok (al carui nume ofera probabil un tribut compozitorului ungur) impartaseste aceeasi arhitectura cu a modelului Rossini (£17,090) care a primit tot 5 stele de la renumitul site de review, cu putin timp in urma. De asemenea, are acelasi streamer de muzica UPnP si utilizeaza ultima generatie a platformei de procesare digitala, lansata de companie.

Pe langa faptul ca include conexiuni asincrone USB, AES si intrari coaxiale, Bartok poate reda de la un NAS drive, de la servicii muzicale cum ar fi Tidal si Spotify, precum si de la dispozitive Apple prin AirPlay – printr-o conexiune Ethernet.

Formatele acceptate pentru streaming includ PCM pana la 24-bit/384kHz si DSD128, plus DSD in format DoP. Interfata de retea poate efectua decodificarea si redarea completa a MQA, iar in plus fata de selectarea de catre utilizator a unor esantionari mai sunt cateva filtre.

DAC-ul furnizeza iesiri liniara balansate si nebalansate, care pot conduce direct amplificatoare de putere, eliminand necesitatea unui preamplificator separat. dCS a proiectat un amplificator Class A pentru casti, capabil sa lucreze atat pe impedanta ridicata, cat si scazuta.

Bartok este, de asemenea, disponibil fara amplificatorul de casti la un pret de £9999, ambele fiind disponibile pe piata incepand cu luna octombrie.

Puteti consulta o larga varietate de DAC-uri/amplificatoare de casti, , cu specificatii, caracteristici complete, si preturi aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: