Stire

Denon 800NE – Amplificator, CD Player si Network Player

Denon anunta un amplificator PMA-800NE, un player de retea DNP-800NE si un CD player DCD-800NE.

PMA-800NE are o putere de iesire de 85W pe canal (la 4 Ohm). Alaturi de intrarea phono cu bobina mobila/magnet mobil mai sunt 4 intrari digitale – 3 optice si una coaxiala – iar DAC-ul integrat este compatibil cu fisiere de pana la 24bit/192kHz. Sectiunea digitala poate fi comutata pe off pentru a minimiza interferenta cand se asculta de pe surse analoge, in timp ce microprocesorul de control se opreste cand nu se afla in folosinta.

Player-ul audio de retea DNP-800NE poate reda fisiere stocate pe home network si poate emite continut de la servicii precum Spotify, Amazon Music, Napster, SoundCloud, Deezer, Tidal si TuneIn Internet radio. Poti, de asemenea, sa te bucuri de muzica wireless de pe dispozitivele mobile, Bluetooth ori AirPlay 2.

DNP-800NE poate reda fisiere MP3, WMA si AAC, ALAC, WAV si FLAC HD (de pana la  24bit/192kHz) si DSD 2.8/5.6MHz, cu redare neintrerupta a fisierelor DSD, WAV, FLAC si ALAC prin network streaming sau USB.

Integrarea HEOS ii permite lui DNP-800NE sa functioneze corelat cu alte dispozitive Heos compatibile, incluzand boxe wireless si multe alte componente de la Denon, pentru a crea sisteme audio multiroom. Totul este controlabil de pe smartphone sau tableta, prin aplicatia gratuita HEOS app. De asemenea, puteti utiliza dispozitive compatibile Alexa voice control pentru a decide unde vreti sa se auda muzica, pentru a ajusta volumul sau pentru a schimba melodia.

PMA-800NE (£449), DNP-800NE £449) si DCD-800NE (£349) sunt disponibile acum in negru si argintiu premium.

Intreaga linie Denon 800NE, cu specificatii, caracteristici complete, si preturi, poate fi gasita aici link , aici link si aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: