Stire

Denon domina categoria de amplificatoare pentru home cinema

O victorie dubla pentru Denon, una singura pentru Sony.

Doua noi produse din categoria amplificatoarelor destinate home cinema au fost premiate de renumitul site de review si ambele sunt de la Denon.

Modelul AVC-X6500H este un update al companiei asupra campionului high-end de anul trecut, AVR-X6400H, un numar mic de modificari aducand castiguri considerabile la nivel de performanta.

Modelul din 2018 al celor de la Denon a adus mai multi muschi in privinta prezentarii, fara a sacrifica din subtilitatea si sofisticarea care au adus prestigiul predecesorului sau pe piata sistemelor AV.

In randul premiantilor si-a facut loc si fratele mai mic al foarte talentatului AVC-X6500H, AVR-X3500H.

Acest receiver A/V de clasa medie seteaza noi standarde de performanta in randul amplificatoarelor home cinema comercializate la un pret de sub £1000. Si acesta pluseaza la capitolul putere, in timp ce mentine acelasi simt acut al timing-ului si glorioasa dinamica expresiva.

La categoria entry-level nu a existat nicio alternativa la repremierea modelului STR-DN1080 (£500) de la Sony. Inca suntem impresionati de performantele oferite de acest dispozitiv de buget care straluceste chiar si in fata unor amplificatoare de doua ori mai scumpe.

Receiverele  brandului Denon va stau la dispozitie, cu specificatii, caracteristici complete, si preturi  aici link.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: