Prezentari Generale

Dynavox – Prezentare Generala

Ceea ce numim azi sisteme audio de înaltă calitate a început în mod arbitrar în anii de după cel de-Al Doilea Război Mondial. În urma conflictului, au fost făcute livrări ample de surplus militar care le-au permis inginerilor, în timp ce slujeau în forțele armate, să înființeze afaceri civile. Este Epoca de Aur a industriei audio, când Avery Fisher, David Hafler, Frank McIntosh, Saul Marantz, Paul Klipsch, Edgar Villchur, Henry Kloss, Joe Grado, HH Scott și mulți dintre contemporanii lor au început să inventeze echipamente. Peter Walker, Stan Kelly, Leaks, Lowther, Voigt, Radford și alții au avut o performanță similară, în timp ce firmele existente, printre care Tannoy, Wharfedale și Garrard, au început să ofere produse foarte apreciate de entuziaștii britanici. Germania, Elveția, Japonia, Danemarca, Franța au contribuit, de asemenea, cu nume precum Ortofon, ReVox, Denon, Sennheiser și Thorens, jucând rolul lor în această industrie.

 

 

Numele de Dynavox este înconjurat de câteva controverse de-a lungul istoriei. Prima dată, numele acesta apare în industria de sisteme high-end prin 1980, sub titulatura de Dynavox Electronics, undeva în Statele Unite ale Americii, cu o gamă variată de produse, plecând de la boxe, pick-up, amplificator, cablu audio, conectica și până la accesorii pick-up. Mai târziu, prin 1993, Ulf Moning și Roman Gross, amândoi entuziaști ingineri de sunet, scot pe piață primele produse custome high-end, și vorbim aici de boxe, sub titulatura de Dynavox, ca mai apoi să-și schimbe denumirea în DynamiKKs! SoundCraftsmen, justificând faptul că au fost obligați să facă asta datorită unor firme din China care, sub aceeași denumire inițială, scoteau produse copiate, de o proastă calitate.

 

 

În momentul de față, pe piața de accesorii pick-up, boxe, pick-up, amplificator, cablu audio, conectică există o companie cu aceeași titulatură, Dynavox, deținută de cei de la Sintron Vertriebs GmbH, o companie din Germania, un fel de fond de investiţii. Această companie a fost născută din ideea de a oferi produse HiFi bune la un preț scăzut. Marca Dynavox a urmărit în mod consecvent și cu succes această cale de mai bine de 20 de ani. Gama de produse pe care cei de la Sintron-Dynavox o propun entuziaștilor de sisteme high-end conține amplificatoare pe lămpi, sisteme integrate de amplificare, preamplificatoare, seturi complete de amplificatoare și boxe, switch-uri, sisteme HiFi de boxe, cabluri electrice, aparate de radio și mp3 de înaltă calitate, accesorii, căști, iar dacă mai aveți prin casă sisteme de redare a plăcilor de vinil, o să găsiți o gamă largă de accesorii.

 

 

Când vine vorba de conectică, Sintron-Dynavox deține un portofoliu interesant, dar ceea ce este mai important este prețul. Dacă ar fi să ne luăm după criteriul raportului dintre calitate și preț, oferta e excelentă, prețurile variind de la 11 RON și până la aproximativ 720 RON. Noi am făcut o mică cercetare și, în acest moment, pe piața românească există un singur jucător ce comercializează produsele Sintron-Dynavox. La o simplă căutare găsiți și voi pe celebrul google despre cine este vorba, simplu.

Cei mai importanți dealeri ai lor, după cum bănuiesc că v-ați dat seama, se află în Germania, și nu puțini la număr. Nișa aceasta de accesorii pick-up, boxe, pick-up, amplificator, cablu audio, conectică high-end este una în plină dezvoltare, așa că dacă sunteți prea săraci să dați bani mulți pe un lucru prost, vă invităm să cumpărați produse de cea mai bună calitate, soluții există!

 

Aici puteti gasi produsele Dynavox

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: