Prezentare generala:
Egreat A11 utilizează același hardware pe care îl folosesc A5 și A10. Este realizat de HiSilicon și se numește Hi2009 V200. Este un 64 de biți ARM A53 procesor tactat la 1,6 GHz asociat cu 2GB memorie RAM și 12GB la bord de stocare. Softul folosit este Android 5.1.1 (Lollipop), dar este o versiune special dezvoltata de Egreat. Producatorul se lauda cu secțiunea de decodare video, care ofera o performanta foarte buna datorita motorului sau de procesare HiVXE 2.0.

In pachet:
2 cabluri HDMI • Cablu de extensie SATA • Telecomanda • Ghid de utilizare • Cablu de alimentare • Cablu RCA I / O este în modul urmator • HDMI 2.0 ca video principal out • HDMI 1.4 ca audio in cazul în care AVR nu acceptă HDMI 2.0 / HDCP 2.2• iesire optica • stereo RCA • coaxiala • 1 x USB 3.0 • 2x USB 2.0 (1x fata, 1x spate) • SATA Extender • RS-232 • intrare IR expander • IR pe spate

Carcasa
Carcasa este bine construita, bine finisata, din aluminiu gros si arata foarte solid, conform cu pretul. Dispune de un afisaj mare și luminos in fata, care poate fi folosit pentru a afisa timpul ramas al filmului. Luminozitatea poate fi schimbata si poate fi oprita complet. Cand aparatul este oprit, exista o mica lumina rosie pentru a indica acest lucru.
Capacul frontal se deschide dezvaluind un port USB 2.0 de care puteti lega o unitatea de stocare externa, dar si pentru a permite accesul rapid și usor la spatiul dedicat montarii unui HDD-ul intern. A11 vine cu un ventilator instalat, care poate fi dezactivat de catre utilizator. Cu toate acestea, este recomandat sa porniti ventilatorul, sau sa-l setati în modul inteligent, in cazul în care este instalat un HDD. Din fericire, ventilatorul este destul de linistit cand functioneaza.
Telecomanda
Telecomanda ofera o mulțime de functionalitati și este bine construita. Deși nu are o forma foarte ergonomica, se potrivește bine în mana. Tastele de navigare sunt mari si placute, sunt inconjurate de cele mai importante funcții precum redare / pauza, meniu si butonul info. Foarte utile sunt tastele scurte pentru video, muzica, fotografii și toate fisierele. Acest lucru face posibila accesarea rapida a dosarelor in care avem content video – audio.
In plus, puteti utiliza telecomanda prin Bluetooth. Acest lucru se poate face prin activarea Bluetooth in interiorul setarilor.
Interfata grafica
Deși player-ul se bazează pe Android, este greu de observat acest lucru, pentru ca cei de la Egreat au schimbat foarte mult interfata in dorinta de a simplifica utilizarea pe un televizor mare. Ecranul de pornire se prezinta foarte simplu si intuitiv. Din aceasta parte a meniului fiecare aspect important este usor accesibil.

Redare video
Hardware-ul din Egreat 11 ofera cele mai recente tehnologii video, cum ar fi suportul HDR10 și BT.2020. Un aspect deosebit al lui A11 il reprezintă faptul că aparatul poate reda cu ușurință videoclipuri care depășesc cu mult specificațiile BD sau UHD BD. Decodorul H264 poate gestiona material video de pana la 250mbit @ High 5.1 fara probleme. In lumea reala, acest lucru nu ar trebui sa fie o problema pentru ca formatul UHD BD este specificat doar pentru bitrate de pana la 128 mbit, discuri de 100 GB.
Imagine
Pentru evaluarea calitatii imaginii A11 am folosit un Dune HD Max ca model comparativ. Testul a fost facut pe un televizor Panasonic TX–P65VTE60 la o rezolutie de 1080p. In mod clar este vizibil faptul ca Dune HD extinde imaginea și introduce artefacte și contururi. Aceleasi artefacte și contururi pot fi vazute si cu Egreat, dar ele sunt mult mai putin vizibile. Imaginea cu A11 este mai clara, precisa si naturala, in timp ce la Dune HD imaginea pare usor accentuata, fapt care induce senzatia de sintetic. Negrul reprodus cu A11 atinge perfectiunea, iar asta ofera o senzatie extraordinara privitorului pretentios.

Concluzie

Egreat A11 ofera o calitate a imaginii aproape de perfectiune pe un televizor capabil sau de ultima generatie. Ofera suport pentru toate caracteristicile importante cum ar fi 3D (în interiorul BD sau mkv) BT.2020, HDR și sincronizare framerate. Decodorul puternic nu are probleme la înregistrarile video cu rate mari și este pregatit pentru orice format video, fie ca este BD sau UHD. Practic A11 este un media-player construit pentru viitor.

Robert Flescan

Puteti gasi descrierea, caracteristicile complete, precum si pretul acestui produs aici link.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: