Echipamente Audio | Video Prezentari Generale Stire

Egreat – Prezentare Generala

Egreat sunt reprezentantii noului val de companii specializate in tehnologie audio-video de ultima generatie. Misiunea acestei companii poate fi sintetizata in cateva fraze:

  • dezvoltarea unor produse care sa ofere cel mai performant nivel de procesare audio-video la un pret pentru toate buzunarele
  • imbunatatirea prin simplificare a experientei utilizatorului
  • furnizarea celor mai performante media-playere destinate entuziastilor
  • sa ofere o experienta extraordinara iubitorilor de film din intreaga lume

Compania are sediul Shen Zen si activeaza in industria de media-playere dedicate entuziastilor de mai bine de 10 ani. Reputatia construita in toti acesti ani este bazata pe o serie de inovatii tehnologice folosite pentru prima data in aparatele lor. Ei au fost primii care au implementat intr-un media-player un rack intern pentru HDD de 3.5 inchi, o interfata externa SATA si un port USB slaves.

Inovatiile Egreat nu se opresc doar la partea hardware. Media-playerele lor sunt singurele aparate bazate pe Android ce ofera suport complet pentru orice tip de meniu Blu-ray, decodand toate formele de continut Blu-ray. Asta inseamna ca puteti viziona acasa chiar si Blu-ray ISO si  Blu-ray 3D. De asemenea media-playerele lor sunt compatibile cu o multitudine de formate media, incluzandule aici pe cele mai performante ca HDR, 4K, HEVC de 10 biti, Dolby Atmos si DTS:X.

Pentru ca Egreat sunt in primul rand o companie de tehnologie audio-video avansata, playerele lor sunt dotate cu un video procesor de ultima generatie si anume Hi3798CV200. Fanii unei imagini perfect copiate dupa realitate vor fi incantati sa afle ca Hi3798CV200 foloseste un motor de procesare Imprex 2.0 dotat cu capabilitati Darbee.

Inginerii Egreat nu i-au uitat pe utilizatorii super-entuziasti, pe cei care au o istorie dedicata DIY-ului in zona de media-playere si au folosit PC-uri pe post de playere video folosind celebra aplicatie KODI. Pentru acestea exista o versiune preinstalata VidOn XBMC, care este o versiune a celebrei aplicatii open source KODI. Folosind aceasta aplicatie puteti obtine mai multa flexibilitate in organizarea videotecii dumneavoastra multi-media. In aceasta varianta primiti un meniu si un motor de cautare populat cu diferite elemente de semnalizare, ce va pot ajuta sa identificati mai usor filmul dorit.

Pentru a oferi o experienta de utilizare perfecta, media-playerele Egreat sunt dotate cu cele mai avansate conexiuni valabile in acest moment. Enumeram o parte din acestea: HDMI 2.0a (18 Gbps), Blue Tooth 4 (2.1 Mbps), USB 3.0, 6 Gb/s SATA, etc.

Cu o dezvoltare atat pe orizontala, cat si pe verticala, compania Egreat este in acest moment unul din principalii jucatori la nivel mondial in piata de media-playere. Gradul de expansiune atinge toate pietele, fara nicio exceptie, fapt care intareste si mai mult pozitia lor in fata competitiei.

Daca doriti sa testati unul din media-playerele Egreat va asteptam in show-room.

Specificatii, descriere, preturi la produsele Egreat le puteti studia accesand acest link

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: