Stire

Elipson, Tangent si Eltax lanseaza boxe Atmos de buget

Modulele add-on Dolby Atmos au fost un dar de la Dumnezeu pentru cei care doresc surround sound de la Atmos, dar nu doresc sa gaureasca peretii pentru a monta boxele.

Concepute pentru a sta pe un difuzor existent, acestea declanseaza sunetul in sus, pana la tavan, reflectandu-se ulterior pana la dumneavoastra pentru a crea acel sentiment de sunet overhead (deasupra capului).

Am vazut cateva module suplimentare de la KEF si Jamo, iar acum 3 brand-uri de la producatorul francez AV Industry au intrat pe piata, fiecare avand un modul aditional, certificat Dolby.

Elipson Prestige Facet 6ATM ATMOS (din poza de mai sus) sunt concepute pentru a oferi sunet surround Dolby Atmos proprietarilor difuzoarelor marca Prestige Facet.

Incastrate intr-o incinta etansa, difuzoarele au un tweeter soft dome de 2.5 mm, deasupra unui difuzor mid/bass de 14 cm cu dop de faza centrala in forma de glont pentru a reduce rezonanta si distorsiunea si un inel de silicon pentru a elimina difractia. Prestige Facet 6ATM ATMOS se vand la £349, per pereche.

Tangent Spectrum XATM (£249 per pereche, poza de mai sus) este, in acelasi timp, o extensie Atmos pentru Specturm X5 si X6. Disponibile fie in satin alb, fie in negru (acelasi finisaj ca la suporturile de podea), utilizeaza un difuzor coaxial, cu un tweeter de 2 cm in interiorul unui difuzor mid/bass de 13 cm.

Eltax Monitor Atmos utilizeaza, de asemenea, un aranjament asemanator cu difuzorul coaxial, este disponibil pe negru si se vinde la un pret de 149 £ per pereche.

Specificatii, preturi Boxe Atmos gasiti aici

Produsele acestor branduri pot fi gasite, cu specificatii, caracteristici complete, si preturi, aici Elipson , sau aici Tangent .

 

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: