Stire

Focal completeaza colectia de boxe cu 3 noi modele

Focal completeaza line-up-ul de boxe cu 3 noi modele, preturile incepand de la £1999

 

In luna Octombrie a anului trecut, Focal a lansat prima pereche de boxe care combina conul Flax al marcii cu tweeter-ul Berrylium, aceasta avand denumirea de Kanta No. 2s (£6999).

Aceste boxe au fost rezultatul misiunii celor de la Focal de a creea niste boxe de podea care utilizeaza si dezvolta tehnologia existenta a segmentului high-end.

Inca de pe atunci anuntau ca gama Kanta va include in viitor boxele No.3 floorstanders (in 3 cai), No.1 Standmounters si o boxa Kanta Center. Iata ca 11 luni mai tarziu s-au tinut de promisiune.

Dezvaluite pentru prima data la CEDIA Expo din San Diego, cele 3 noi modele de boxe, impartasesc fara indoiala ADN-ul surorilor lor, incluzand difuzorul cu con FLAX (confectionat din fibre de in, carora li se alatura doua straturi din fibra de sticla) si un tweeter inversat, in forma de dom, de la Berrylium, care combina principiile IAL (Infinite Acoustic Loading) si IHL (Infinite Horn Loading). Aceste tweetere au fost dezvoltate pentru gama flagship a celor de la Focal, Utopia.

Boxele de raft Kanta No.1 (4499 £) au fost proiectate pentru camere mai mici de 25 mp, dupa cum anunta Focal.

Boxele de podea Kanta No.3 (£ 8999) sunt destinate camerelor de 3 ori mai mari decat cele acoperite de No.1, in timp ce No.2 se ocupa de dimensiunile dintre cele doua anterioare.

Kanta Center (£1999) este ultima boxa care completeaza gama, aceasta putand face parte dintr-un AV set-up 5.1 sau 7.1, impreuna cu subwoofer-ul Sub 1000 F.

Boxele seriei Kanta, de la Focal, cu specificatii, caracteristici complete, si preturi le puteti gasi aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: