Prezentari Generale Stire

Furutech – Prezentare Generala

Când vine vorba de calitatea sunetului oferit de un sistem trebuie să recunoaștem că sunt o serie de factori ce pot influența felul în care se aude și se simte muzica preferată și indiferent dacă sunteți un entuziast al proiectelo DIY sau pur și simplu un audiofil convins care caută să îmbunătățească performanța sistemului său, cu siguranță aveți anumite priorități atunci când vine vorba de calitatea cablurilor și conectorilor pe care îi folosiți.

Când vine vorba de calitatea sunetului oferit de un sistem trebuie să recunoaștem că sunt o serie de factori ce pot influența felul în care se aude și se simte muzica preferată și indiferent dacă sunteți un entuziast al proiectelo DIY sau pur și simplu un audiofil convins care caută să îmbunătățească performanța sistemului său, cu siguranță aveți anumite priorități atunci când vine vorba de calitatea cablurilor și conectorilor pe care îi folosiți.

Toți audiofilii își alcătuiesc sistemele audio cu același scop: acela de a se bucura de un sunet pur ce transmite emoții intense ca și cum ar reda live un eveniment muzical de mare amploare în momentul fiecărei audiții. Conștienți că toate elementele ce ajută la transmiterea semnalului influențează rezultatul, produsele Furutech sunt în topul preferințelor iubitorilor de sunet bun și într-o lume în care tehnologia wireless pare că a cucerit totul, Furutech ne invită să descoperim cât de important poate fi un simplu cablu de alimentare pentru un sistem audio.

Fondată în 1988, compania japoneză proiectează și produce o gamă amplă de cabluri și accesorii cu o imagine impecabilă, realizate din cupru PCOCC cu o puritate extrem de ridicată. La performanța acestora contribuie însă și alte metale prețioase precum aurul sau rodiu și tratamente patentate Furutech.

NCF este un alt produs pantentat de compania care a schimbat definiţia geometriei cablurilor si  este compus dintr-un material special, implementat în produsele Furutech. Acesta are propietatea de a genera ioni negativi care elimină electricitatea statică și in acelasi timp transformă energia termică în infraroșu.

Furutech combină acest material cristalin remarcabil cu particule ceramice de dimensiuni nanometrice și pulbere de carbon pentru a oferi proprietăți suplimentare de amortizare si capacitatea de a genera o sarcină electrică ca răspuns la solicitarea mecanică aplicată. Formula Nano Crystal rezultată este cel mai bun material de amortizare electrică și mecanică, care se găsește numai în produsele Furutech.

Astfel tehnicile de proiectare rafinate și tehnologiile avansate de fabricare Furutech au adus pe piață produse cu un transfer de semnal extrem de redus, rapid și nedistorsionat, care începe cu alimentarea AV și se încheie cu dispozitive sofisticate precum demagnetizatoarele sau mașinile de curățat antistatic.

Furutech cuprinde în portofoliul lor vast și o gamă completă de cabluri AC și componente de filtrare proiectate elegant, cu atenție la detalii și randament ridicat, pentru a se potrivi și celor mai extravagante așteptări.

Cu o experiență de neegalat în fabricare de cabluri de tot tipul, distribuitori de putere, prize, conectori și componente auxiliare, Furutech a implementat materiale fără precedent și a dezvoltat metode inovatoare de fabricație care au permis o scădere semnificativă a nivelului de denaturare a sunetului și eliminarea zgomotului de fond la toate produsele cuprinse în portofoliul lor.

 

 

Cablurile au fost create cu scopul de a conecta dispozitive de tot tipul și în opinia unora, nu au o influență drastică asupra sunetului. Însă Furutech ne demonstrează cât este de important să acordăm atenție fiecărui cablu și fiecărui conector, dacă vrem să păstrăm calitatea sunetului, mai ales atunci când investim cu pasiune într-un sistem audio.

Furutech este cunoscut pentru faptul că a pus întotdeauna accentul într-un mod foarte serios pe conectivitate și calitatea curentului electric transmis prin dispozitivele sale, demonstrând că acesta este de o importanță primordială în configurarea unui sistem Hi-Fi, deoarece influențează direct calitatea sunetului redat.

NCF Booster de exemplu este un suport care izolează cablurile, ridicându-le de la sol pentru a reduce interferențele electromagnetice și s-a dovedit a fi un succes uriaș datorită amortizării electrice excelente ce îmbunătățește performanțele sistemului audio, reducând în același timp distorsiunile la frecvențele înalte.

Conectorii RCA au o construcție robustă și asigură o fixare fermă și sigură, adăugând o calitate excepțională sunetului. Ușurința de instalare și finisajul uimitor, face ca fiecare proiect de cablu care îi include să arate elegant, punând în valoare fiecare detaliu al sistemului. Conectorii Furutech sunt cei care au adus faima companiei Furutech datorită materialelor folosite dar și a eficienței extrem de ridicate.

Cablurile ecranate și conectorii placați cu aur îmbunătățesc focalizarea și detaliile, oferă viteză mare și dinamică, putând fi folosite pentru Home Cinema, CD-playere, DVD-playere, Blu-ray, proiectoare etc.

 

 

Pentru Furutech „transmisia pură” devine un obiectiv important, la fiecare transfer a energiei oferind tot felul de soluții de inginerie optimizate pentru a elimina probleme bine cunoscute, folosind cele mai bune materiale și procese disponibile.

 

 

Astăzi cablurile și elementele Furutech sunt utilizate în sistemele audio high-end și oferă o dinamică superioară, rezoluție și bas cum niciodată nu ai fi crezut posibil că o astfel de îmbunătățire uluitoare poate fi datorată unui cablu.

Dispunând de tehnici de producție exclusive, materiale de înaltă calitate și finisaje superioare, cablurile Furutech îmbunătățesc perspectiva acustică și oferă un avantaj de neegalat sistemului audio ce le includ.

Prizele și distribuitoarele Schuko de la Furutech sunt chintesența evoluției dispozitivelor de distribuție a energiei electrice. Toate aspectele designului au fost planificate cu atenție pentru a maximiza randamentul sistemului audio.

Distribuția de energie este o componentă importantă a unui sistem audio bun și cu siguranță că este o parte vitală a oricărei configurații audio.

Toate elementele conductoare Furutech sunt realizate din cupru PCOCC, lipsit de oxigen.  Acoperite cu rodiu și apoi tratate criogenic și demagnetizate într-un proces complicat, produsele ce poartă cu mândrie logo-ul acestui brand sunt printre puținele elemente din industria audio care asigură un transfer precis al semnalului de orice tip.

Atenți la orice detaliu, specialiștii Furutech au realizat și câteva dispozitive ce elimină electricitatea statică de pe discuri optice sau vinil, demagnetizatoare și ionizatoare pentru a elimina praful, electricitatea statică si smogul electric de pe diverse suprafețe, oferind astfel utilizatorului o experiență audio-video senzorială, fidelă și fără distorsiuni, atât de căutată de perfecționiști.

În concluzie putem spune că sunetul se aude cel mai bine doar prin cablurile si conectorii Furutech. Acestea vă vor oferi nivelul de referință al sunetului perfect, la un preț just, mult mai mic decât al cablurilor emblematice produse de alte companii.

Cabluri Analogice ➡️ http://bit.ly/2RGqoiM
Cabluri Digitale ➡️ http://bit.ly/2LrQQf9
Cabluri de Boxe ➡️ http://bit.ly/3240QAX
Alimentare ➡️ http://bit.ly/2YpxjzE
Conectica Audio-Video ➡️ http://bit.ly/2XBCEXr
Conectica pentru Boxe ➡️ http://bit.ly/2XdnB1E
Toate produsele LINK ➡️ http://bit.ly/2J0uMqq

Cablurile si conectorii Furutech pot fi gasite aici, , cu specificatii, caracteristici complete, si preturi.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: