Stire

GC6500R – flagship-ul de referinta al celor de la Falcon

GC6500R include tehnologia „deep breath” Falcon Sonaweave Graphene Enhanced Nano-Platelet Cone dezvoltata in design-ul difuzorului de bass numit „now relax”.

Utilizarea acestei tehnologii ii permite diafragmei sa fie cu 60% mai subtire si mai usoara decat in cazul altor difuzoare conventionale, cu o rigiditate semnificativ imbunatatita, cu o amortizare superioara si cu un roll-off natural, bine controlat.

Modelarea computerizata a convins Falcon sa foloseasca un profil invers Hypocycloid pentru orificiile de ghidare utilizate de difuzorul mid-range, in forma de dom, de 25mm al GC6500R. Tweeter-ul a fost si el modificat de Falcon.

Reteaua crossover-ului este montata pe un FR4 PCB laminat, de 3.2 mm, cu un tracking dublu din cupru, placat cu aur. Toate cablajaele interne au izolatie TPE de 2.5 mm.

Incinta lui GC6500R este produsa in Italia, hand-made, fiind utilizat MDF de 25 mm laminat, cu inca un strat de amortizare de 9 mm. Finisajele includ furnir natural din lemn de nuc sau de mahon, dar si versiuni premium de furnir exotic sau alte finisaje lucioase alese de client din paleta de culori RAL.

 

Preturi pentru GC6500R:

Finisaj mahon sau nuc: £18,995

Finisaj lemn exotic: £19495

Finisajl lucios in culori RAL: £20,100

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: