Stire

Google Chromecast, ajuns la cea de a 3-a generatie

Noul Google Chromecast, ajuns la cea de a 3-a generatie, a fost scos la vanzare inainte de lansarea oficiala

 

Dispozitivul a ajuns in cel putin o casa din US, lucru posibil datorita unei gafe a celor de la Best Buy.

In August un FCC filling de la Google sugera ca noua generatie de streamere Chromecast este pe drum, aceasta avand conectivitate wi-fi imbunatatita si suport complet pentru Bluetooth. Ei bine, aceasta a treia generatie a sosit… doar ca putin cam prematur.

Noul dongle urma, fara indoiala, sa fie dezvaluit la lansarea anuala de hardware, ce a avut loc pe 9 Oct, dar un magain Best Buy din US a stricat surpriza, punandu-l din greseala la vanzare mai devreme.

Un client care intentiona sa-l cumpere dupa lansare a postat fotografia pe Reddit. GroveStreetHomie a share-uit o poza cu dispozitivul, pe care l-a descris ca fiind “putin mai gros” decat generatia anterioara. Parta superioara nu mai este glossy iar logo-ul Chrome a fost inlocuit de logo-ul G Google.

Utilizatorul Reddit a dezvaluit ca dispozitivul continua sa ofere conexiune micro-USB, in timp ce breteaua magnetica a fost eliminata. Pretul este similar cu cel al generatiei anterioare (£30 in UK).

GroveStreetHomie spune ca nu a putut utiliza dispozitivul inainte de lansare, intrucat acesta necesita un update prin aplicatia Google care nu sosise inca.

Numeroase dispozitive Google Chrome Cast cu specificatii, caracteristici complete, si preturi puteti gasi aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: