Stire

Google Chromecast, ajuns la cea de a 3-a generatie

Noul Google Chromecast, ajuns la cea de a 3-a generatie, a fost scos la vanzare inainte de lansarea oficiala

 

Dispozitivul a ajuns in cel putin o casa din US, lucru posibil datorita unei gafe a celor de la Best Buy.

In August un FCC filling de la Google sugera ca noua generatie de streamere Chromecast este pe drum, aceasta avand conectivitate wi-fi imbunatatita si suport complet pentru Bluetooth. Ei bine, aceasta a treia generatie a sosit… doar ca putin cam prematur.

Noul dongle urma, fara indoiala, sa fie dezvaluit la lansarea anuala de hardware, ce a avut loc pe 9 Oct, dar un magain Best Buy din US a stricat surpriza, punandu-l din greseala la vanzare mai devreme.

Un client care intentiona sa-l cumpere dupa lansare a postat fotografia pe Reddit. GroveStreetHomie a share-uit o poza cu dispozitivul, pe care l-a descris ca fiind “putin mai gros” decat generatia anterioara. Parta superioara nu mai este glossy iar logo-ul Chrome a fost inlocuit de logo-ul G Google.

Utilizatorul Reddit a dezvaluit ca dispozitivul continua sa ofere conexiune micro-USB, in timp ce breteaua magnetica a fost eliminata. Pretul este similar cu cel al generatiei anterioare (£30 in UK).

GroveStreetHomie spune ca nu a putut utiliza dispozitivul inainte de lansare, intrucat acesta necesita un update prin aplicatia Google care nu sosise inca.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: