Stire

Grado lanseaza la £200 castile Bluetooth GW100

Design-ul lor poarta puternic amprenta Grado.

“Din 1953 Grado s-a adaptat la linistea noastra” anunta cei de la Grado pe website-ul lor, ca o justificare a faptului ca dupa un deceniu de cand rivalii lor au inceput sa produca casti Bluetooth, compania abia isi lanseaza propria pereche.

Grado nu se rusineaza cu acest lucru, spunand ca a vrut sa astepte pana cand performanta wireless a devenit o certitudine.

Se pare ca acel timp a sosit, iar modelul GW100 (£200) se pozitioneaza ca unic pion al acestei inaugurari.

GW100 poarta adanc amprenta brand-ului Grado, atat estetic, cat si din punct de vedere al design-ului tehnologic. Acesta utilizeaza aceleasi difuzoare intalnite la modelele pe fir – o veste buna avand in vedere ca suntem fani infocati ai sunetului deosebit de consistent oferit de castile Grado. In cazul de fata, difuzoarele doar au fost configurate pentru a se potrivi in noile incinte.

De asemenea, GW100 se lauda cu faptul ca sunt primele casti Bluetooth open-back din lume. Cei de la Grado afirma ca au proiectat housing-ul difuzoarelor si alte componente interne de la zero pentru a diminua cu pana la 60% pierderile de sunet fata de modelele pe fir.

GW100 utilizeaza Bluetooth 4.2 (ultima versiune fiind 5.0) cu aptX, iar autonomia la 50% din volum este de pana la 15h.

Site-ul brand-ului afirma, de asemenea, ca GW100 este primul pas din ceea ce va urma, asa ca trebuie sa ne asteptam la mai mult casti wireless in viitorul apropiat, poate chiar la o pereche cu noise-cancellling.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: