Stire

Huawei lanseaza propria boxa smart

Huawei anunta propria boxa smart AI Cube, aceasta integrand controlul vocal Alexa

Compania isi creste portofoliul AI cu prima lor boxa smart.

 

 

Huawei expune AI Cube la IFA 2018, prima sa boxa inteligenta cu control vocal si router 4G incorporat.

Pare un pas logic pentru compania chineza, care a fost un pionier in utilizarea versatila a AI in telefoanele inteligente, sa intre pe piata boxelor inteligente cu un produs care arata foarte bine, cel putin pe hartie.

AI Cube are o inaltime de aprox. 22 cm si evident, nu este un cub. Este, in mod nominal, o boxa mono de 15 W, cu o pereche de radiatoare pasive care ii flancheaza difuzorul principal pentru un raspuns mai amplu al bass-ului.

Construind aceasta boxa inteligenta cu o cavitate de sunet de 400 ml si diafragma de aluminiu, este clar ca Huawei nu si-a evitat responsabilitatea de redare a muzicii, chiar daca prioritara este integrarea AI.

Tehnologia proprie Huawei Histen, incearca sa imbunatateasca in continuare performanta cu caracteristici precum bass-ul virtual, egalizatorul de faza liniara si controlul cresterii adaptive.

 

 

Utilizarea lui Alexa este ajutata de cele 4 microfoane si de Far Field Voice Recognition (recunoastere vocala de la distanta) ca parte a tehnologiei Histen.

Configurarea router-ului necesita doar adaugarea unei cartele SIM 4G pentru conexiunea de mare viteza la a 6-a categorie LTE. Acesta este dual band, compatibil cu 2.4 GHz si 5 GHz si capabil sa transmita date prin LAN la viteze de 1200 Mbps.

Nu a fost precizat niciun interval de pret pentru AI Cube, asa ca este destul de greu sa presupunem pe unde se va situa. Lansarea este asteptata in ultima parte a acestui an.

 

Puteti gasi boxe inteligente, cu specificatii, caracteristici complete, si preturi  aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: