Stire

I-box Ellipsis – Boxa inteligenta care integreaza Alexa

Acest dispozitiv minuscul, controlabil vocal, se alimenteaza direct la priza.

Nu aveti loc disponibil pe suprafata de lucru nici macar pentru un Amazon Echo Dot? Vreti sa scapati de orice cablu? Vrei ca Alexa sa te auda de oriunde?

Daca raspunsul este “da” cel putin pentru una din intrebarile de mai sus, puteti lua in considerare noul i-box Ellipsis.

In esenta, este o boxa inteligenta, de tip Echo Dot, care ofera functia Amazon Alexa, de la redarea muzicii (prin Amazon Music sau Spotify, de exemplu) si furnizarea de stiri sau evenimente meteorologice, pana la controlul altor dispozitive inteligente din locuinta. Dar, in loc de a avea un cablu de alimentare si un loc pe suprafata de lucru, aceasta se conecteaza direct la priza.

I-box afirma ca Ellipsis isi poate face loc acolo unde este extrem de incomod sa asezati o boxa inteligenta cu cablu, cum ar fi un hol, putand astfel sa acopere mai multe zone de unde pot fi auzite comenzile vocale. Pot fi conectate pana la 8 dispozitive la o singura retea.

Ellipsis se presupune ca foloseste suprafata peretelui pentru a amplifica si raspandi sunetul provenit de la difuzorul incorporat. De asemenea, vine cu o aplicatie compatibila Android si iOS, care faciliteaza configurarea si controlul.

I-box Ellipsis este disponibil din luna August, la un pret de 70 de euro

Specificatii, preturi Boxe Portabile gasiti aici

Specificatii, preturi Boxe Active & Wireless gasiti aici

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: