Stire

IMAX Enhanced promite cea mai buna versiune a imaginii 4k HDR

IMAX Enhanced promite cea mai buna versiune a imaginii 4k HDR pentru livingul dumneavoastra

Deoarece, aparent, lumea are nevoie de un alt program de certificare AV.

IMAX considera ca detine spatiul teatral, iar acum vrea sa imbunatateasca experienta home cinema.

In parteneriat cu DTS, IMAX a lansat un nou program de initiere si certificare pentru home entertainment, IMAX Enhanced, conceput pentru a crea cea mai buna experienta AV in sufragerie. Dolby, esti atent?

Noul program va certifica produsele care indeplinesc un set de criterii audio si video stabilite de un comitet de certificare, alcatuit din inginerii IMAX si DTS, asistati de specialisti tehnici din industria Hollywood.

In ceea ce priveste continutul, vor exista versiuni IMAX Enhanced ale filmelor si programarilor 4k HDR, care vor fi reprocesate digital de IMAX si vor utiliza tehnologiile audio DTS.

Va exista un IMAX mode pentru dispozitivele compatibile, iar proprietarii vor avea acces la continutul din studiourile Hollywood si, de asemenea, vor putea viziona documentare prin intermediul diviziei IMAX Home Entertainment.

Continutul IMAX Enhanced este conceput sa arate cat se poate de bine pe un dispozitiv IMAX Enhanced, desi se presupune ca la va oferi chiar si proprietarilor de televizoare non-IMAX cea mai buna versiune a imaginii.

Lansarea noului program de certificare este sustinuta si de Sony Electronics, Sound United (compania mama a lui Denon si Marantz), Sony Pictures si Paramount Pictures, IMAX sperand in mod inevitabil ca tot mai multe brand-uri sa se alature.

Desi are cu siguranta potentialul de a oferi cea mai buna experienta AV in sufrageria utilizatorului, o intentia pe care o sustintem cu totii, ofera, de asemenea, producatorilor si consumatorilor o alta certificare pentru care sa se lupte.

Cu tehnologiile existente HDR10 +,i Dolby Vision si Atmos, deja luptandu-se in spatiul AV al consumatorilor, batalia IMAX pare a fi una dificila.

Inutil sa spunem ca asteptam cu nerabdare sa vedem ce se va intampla.

O larga varietate de receivere, capabile sa redea formatul IMAX, puteti gasi aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: