Stire

Ken Ishiwata paraseste brandul Marantz dupa 41 de ani

La 41 de ani dupa ce s-a alaturat brandului Marantz in calitate de coordonator tehnic, Ken Ishiwata, care a indeplinit si functia de ambasador al marcii in ultimii 23 de ani, va parasi compania luna aceasta, de comun acord. Supranumit ‘urechile de aur’ din spatele marcii, Ishiwata lasa o mostenire extraordinara in spatele lui, incluzand reglarea si proiectarea mai multor aparate Marantz premiate, precum si și lansarea propriilor produse Marantz KI-Signature, ca CD player-ul CD3mkII KI sau amplificatorul PM66KI, aniversarea a 30 de ani Pearl Lites și seria KI Ruby.

Practic, Ishiwata a reprezentat una dintre cele mai respectate si infleunte persoane din lumea hi-fi, precum si un jucator cheie in succesul Marantz in Europa. Inainte de a lucra la Marantz, a colaborat cu Pioneer, incepand cu 1968, apoi cu diverse alte branduri de profil. Ulterior, Ken Ishiwata isi va infinta un magazin, ca fotograf de moda, in 1975, lucru deloc surpinzator pentru oricine l-a vazut imbracat intr-unul din celebrele sale sacouri colorate. Incepand cu anul 1978, incepe sa lucreze cu brandul Marantz, fiind de atunci nelipsit de la sediul companiei din Eindhoven, sau din camerele demo, la show-uri din intreaga lume.

Dupa cele patru decenii petrecute la Marantz Ken Ishiwata este mai mult decat un inginer de sunet. Pe langa  capacitatile sale recunoscute de regla si proiecta aparate, precum si de a crea demo-uri incredibile, el este si o persoana extrem de carismatica. Astfel, la show-urile de demo, sau la targurile internationale, el este intotdeauna in centrul atentiei.

Intr-un interviu acordat prestigioasei publicatii „What Hi-Fi”, Ishiwata a facut afirmatia conform careia : ” Probabil ca este o surpriza pentru multi faptul ca nu mai fac parte din organizatia Marantz. Credeam ca aceasta colaborare nu se va incheia niciodata…”

Echipamente ale brandului Marantz puteti gasi, cu specificatii, caracteristici complete, si preturi aici .

 

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: