Stire

Klipsch se lanseaza in cursa boxelor inteligente cu ‘The Three | Google Assistant’

Klipsch adauga un plus de inteligenta boxei The Three Heritage Wireless prin implementarea Google Assistant la versiunea ulterioara.

The Three | Google Assistant (acesta este numele oficial) combina redarea via Bluetooth sau wi-fi cu asistenta vocala de la Google oferind utilizatorilor posibilitatea de a obtine raspunsuri la intrebarile adresate, sa redea muzica, sa afle ultimele stiri, inclusiv informatii despre vreme si trafic sau sa controleze alte dispozitive smart din aria de actiune – toate acestea prin comenzi vocale.

Prima boxa inteligenta de la Klipsch imprumuta caracteristicile, performanta audio si chiar estetica de la versiunea standard. Ofera o configuratie stereo a difuzoarelor (doua difuzoare 5.75cm full range) si un subwoofer de 13 cm integrat. Aspectul este unul retro-luxury, dominat de fatetele lemnoase si butoanele din aluminiu.

Pretul de £450 face din Klipsch o oferta aparte fata de modelele mult mai compacte si mai accesibile Amazon Echo sau Sonos One, asadar, daca doriti o boxa mai rafinata si putin mai puternica decat cei mai populari jucatori din piata boxelor inteligente, s-ar putea ca aceasta sa fie solutia.

The Three | Google Assistant va fi disponibila cat de curand.

Produsele brandului Klipsch, cu descrieri, specificatii complete si preturi, le puteti gasi aici link.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: