Stire

Klipsch se lanseaza in cursa boxelor inteligente cu ‘The Three | Google Assistant’

Klipsch adauga un plus de inteligenta boxei The Three Heritage Wireless prin implementarea Google Assistant la versiunea ulterioara.

The Three | Google Assistant (acesta este numele oficial) combina redarea via Bluetooth sau wi-fi cu asistenta vocala de la Google oferind utilizatorilor posibilitatea de a obtine raspunsuri la intrebarile adresate, sa redea muzica, sa afle ultimele stiri, inclusiv informatii despre vreme si trafic sau sa controleze alte dispozitive smart din aria de actiune – toate acestea prin comenzi vocale.

Prima boxa inteligenta de la Klipsch imprumuta caracteristicile, performanta audio si chiar estetica de la versiunea standard. Ofera o configuratie stereo a difuzoarelor (doua difuzoare 5.75cm full range) si un subwoofer de 13 cm integrat. Aspectul este unul retro-luxury, dominat de fatetele lemnoase si butoanele din aluminiu.

Pretul de £450 face din Klipsch o oferta aparte fata de modelele mult mai compacte si mai accesibile Amazon Echo sau Sonos One, asadar, daca doriti o boxa mai rafinata si putin mai puternica decat cei mai populari jucatori din piata boxelor inteligente, s-ar putea ca aceasta sa fie solutia.

The Three | Google Assistant va fi disponibila cat de curand.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: