Prezentari Generale Stire

Knosti – Prezentare Generala

Ascultarea muzicii este un lucru minunat si linistitor deopotriva si intr-o lume in care sunetul este la doar un click distanta, discurile de vinil au renascut din propria cenusa, aproape devenind obiecte de cult printre audiofilii pretentiosi.

Dar discurile de vinil au un dezavantaj fata de formatele digitale: necesita intretinere si curatare datorita expunerii constante pe care o au la smogul electonic si praful din jur, astfel este necesar sa dedicam timp pentru a mentine integru sunetul cald si desavarsit pe care doar un disc de vinil il poate avea.

Este cunoscut ca electricitatea statica poate deteriora componentele electronice si altera sunetul pe care discurile de vinil il redau. Plasticul special din care sunt fabricate este predispus sa acumuleze praf si energie statica daca discurile nu sunt ascultate in mod regulat.

Astfel, daca nu se  iau masurile de siguranta adecvate si nu se utilizeaza solutii de curatat potrivite, muzica redata va fi insotita de un zgomot de fond nedefinit care va injumatati calitatea redarii intregului sistem audio.

Knosti a fost infiintat in 1954 in Olanda si s-a specializat in prelucrarea safirelor sintetice si a dozelor pikup cu varfuri de ac de safir. Totodata a creat o gama speciala de produse pentru intretinerea discurilor de vinil, precum si casete pentru pastrarea discurilor optice.

Fost furnizor OEM pentru diferite companii care produceau echipamente de precizie, Tonar este parte integrta a gigantului Knosti si s-a concentrat pe producerea si distributia de componente pentru pickupuri.

Pentru cunoscatorii si pasionatii de viniluri, pikup-uri si componente ale acestora, Tonar ofera o varietate extraordinara de produse dedicate ingrijiri si intretinerii acestora.

Masinile de curatat viniluri care intra in caneluri si curata perfect suprafata discului sunt cele mai eficiente masini de spalat viniluri de pe piata, remarcandu-se atat pentru pretul modest, cat si pentru performanta.

Solutiile speciale de curatat elimina murdaria si  reduc acumularea de energie electrica statica, lasand vinilurile ca noi.

Astazi Tonar Knosti are un portofoliu impresionant de produse de o calitate superioara si un design inovator, care sunt simplu de folosit si ofera rezultate imediate.

In portofoliul celor de la Tonar Knosti sunt etalate produse raportate la nevoile utilizatorului contemporat si cuprinde de la folii de protectie si coperti din plastic pentru discuri, rack-uri pentru discuri si cutii originale pentru pastrat viniluri, pana la perii antistatice cu mii de fibre, greutati antivibratie si masini de spalat discuri de vinil.

Anii de experienta, seriozitatea si pastrarea nealterata a valorilor companiei i-au transformat in principalii furnizori de componente si solutii de intretinere pentru iubitorii de pickupuri si viniluri din intreaga lume, oferind solutii fiabile pentru curatarea si intretinerea discurilor atat de pretioase pentru audiofilii care apreciaza vinilul nu numai pentru caldura sunetului sau, dar si pentru frumusetea sa ca obiect de arta si cultura.

Vinilurile au nevoie deintretinere constanta, dar simpla si este ceva de care se bucura doar norocosii care detin o colectie de discuri si pretioasele aparate cu doze speciale ce redau sunetul mai clar si mai cald ca niciodata.

Chiar si cea mai curata casa are particule de praf care se vor acumula pe vinilul tau. Pentru cele mai bune rezultate pe termen lung foloseste solutiile Tonar Knosti pentru a mentine in cea mai buna stare atat vinilurile cat si acul dozelor Pick-Up.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: