Stire

Kozmophone – Platanul holografic Bluetooth

Kozmophone vine cu o boxa portabila detasabila, control prin aplicatie al luminii ambientale si cartus de la Audio Technica.

Aveti deja la dispozitie o multime de platane inovatoare: Rokblok este un cuboid minuscul care roteste vinyl-ul dumneavoastra, Zephyr Apollo permite schimbarea pieselor utilizand o aplicatie mobila, iar Seed este compatibil wi-fi si are boxe incorporate.

Dar un fonograf cu streaming Bluetooth, proiectie holografica si incarcare wireless este ceva cu totul nou.

Kozmophone (aflat inca in stadiul de crowdfunding pe Kickstarter) are intradevar o palnie de evacuare a sunetelor pentru a reda inregistrarile, dar in loc de un fonogram obisnuit, este de fapt o boxa detasabila care poate fi folosita wireless.

Aceasta boxa de 3 inch si 30 W, poate fi conectata si la telefonul dumneavoastra, prin Bluetooth, avand o autonomie de pana la 12h de redare continua.

Daca doriti sa il pastrati atasat, acesta se poate roti de la 360 de grade pentru a emite in orice colt al incaperii. Player-ul are o iesire RCA, pentru a se conecta cu mai multe boxe puternice si o intrare pentru casti daca alegeti o auditie privata. Exista chiar si un stand pentru casti incorporat, destul de placut la atingere.

Cartusul este furnizat de Audio Technica (specific, este un cartus cu magnet in miscare AT91).

Daca asta ar fi fost totul, Kozmophone ar fi fost un platan impresionant, dar exista multe alte caracteristici incluse.

Asadar, avem in plus o incarcare wireless pentru telefoanele mobile compatibile, cum ar fi iPhone X. Acesta se va incarca daca il asezati pe suportul din partea superiora a player-ului. Sub acesta este un mic proiector holografic, care poate fi similar cu dispozitivul TV holografic pe care BBC l-a experimentat in 2016.

In partea inferioara a platonului exista un led filiform pentru iluminare ambientala (controlat, de asemenea, prin aplicatia Kosmo), care poate fi sincronizat si cu ritmul muzicii. Puteti asorta aceasta lumina cu culoarea platanului, care poate veni in versiune rosie, nearga, albastra, galbena, verde sau alba si chiar suflata in aur de 18 karate (editie speciala, comercializata la un pret de 5000$).

Discutand despre pret, puteti avea un Kozmophone pentru doar 190 de lire sterline (desi nu trebuie sa uitati ca nu toate crowfound-urile ajung sa fie lansate pe piata, asa ca nu investiti mai mult decat va puteti permite sa pierdeti). Chiar daca nu putem vorbi despre calitatea sa acustica, este cu siguranta un dispozitiv impresionant, pe care ne dorim sa il testam candva.

Boxe active Bluetooth cu specificatii, caracteristici complete, si preturi puteti gasi aici link .

Boxe smart cu specificatii, caracteristici complete, si preturi puteti gasi aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: