Echipamente Audio | Video Prezentari Generale Stire

KR Audio Electronics – Prezentare Generala

In universul audiofililor, muzicalitatea si caldura tonului vine inaintea frumusetii, dar ocazional vedem echipamente care fuzioneaza ambele concepte, imbinand tehnologia old school cu un  design unic, formand un sistem audio care iti atrage atentia.

Daca vreti puteti sa ii spuneti lampa, tub vidat sau pur si simplu tub, dar frumusetea incandescentei ce duce la un sunet sublim, ne face pe toti sa uitam tranzistoarele moderne si sa inchidem ochii savurand cel mai cald si mai frumos sunet ce revarsa din amplificatoarele si preamplificatoarele dotate cu astfel de dispozitive.

Tuburile vidate sunt utilizate astazi cu precadere in amplificatoarele audio si preamplificatoarele pentru chitara, dar istoria lor incepe cu mult inaintea acestui secol.

Candva tuburile aveau o utilitate vasta, fiind extrem de versatile. Atunci acestea puteau fi gasite in televizoare, aparate radio, camere de filmat si aparate de fotografiat, erau incluse in dispozitive medicale, primele computere, echipamente spatiale, centrale de telefonie, radare, avioane, trenuri si lista ar putea continua la nesfarsit. La un moment dat erau atat de comune incat puteai cumpara un tub vidat de la orice magazin general. In cele din urma, progresele tehnologice au impins lampa care atunci era atat de banala, intr-un con de umbra, aducand sub lumina reflectoarelor moderne si mai banalul tranzistor.

Insa lumea muzicii a mentinut tubul in atentia audiofililor, dandu-i o noua viata. Iar unul dintre cele mai frumoase tuburi vidate este cel produs de KR Audio Electronics.

KR Audio Electronics este lider mondial in productia de tuburi si echipamente audio de inalta performanta. Compania ceha a fost fondata in 1992 de sotii Kron, iar in prezent produce 15 modele diferite de tuburi de amplificatoare, care se potrivesc exact pe toate gusturile pretentiosilor in materie de Hi-Fi.

Tuburile KR Audio Electronics sunt realizate manual in fabrica companiei, unde artizanii sticlari creeaza fiecare tub, in timp ce masinile performante de vidat precum si componentele premium imprima tuturor produselor KR Audio o amprenta a calitatii absolute.

Fiecare persoana pasionata de muzica de calitate stie ca nimic nu aduce mai aproape muzica decat reproducerea sunetului cu un amplificator KR Audio. Oferind ascultatorului o dinamica sporita, ofera detalii incredibile, calitatea audio apropiindu-se de senzatiile traite live, indiferent daca vorbim dereproducerea de pe  vinil sau CD audio.

Renumit la nivel mondial, KR Audio Electronics este inventatorul amplificatorului Kronzilla si a tubului TT-1610. Cel din urma este cel mai mare si mai puternic tub audio realizat vreodata, record care probabil nu va fi doborat vreodata.

Amplificatorul KR Audio este acel echipament care ii ofera trecutului  ocazia sa-si demonstreze frumusetea si cu ajutorul lampii T-1610, produce cel mai muzical si mai fidel sunet.

Produsele le gasiti aici

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: