Stire

Kudos Titan 505 – Prezentare Generala

Kudos Audio au adaugat la seria Titan un nou model de boxe standmount, 505.

Acestea incorporeaza tweeterele aK3 – un design unic SEAS Kudos, bazat pe tweeterul din tesatura, in forma de dom, Crescendo K2 29 mm.

Imbunatatirea specificatiilor include un sistem de magneti mai performant, cu inele de cupru, o camera de rezonanta complet noua si un profil inedit al panourilor frontale.

Boxele 505 au un design in 2 cai. Difuzoarele de medii sunt noi, oferind conuri dublu imbracate in hartie dura.

Modelul 505 propune un aranjament izobaric in care al doilea difuzor de mid-bass este pozitionat intern spate in spate cu primul.

Incinta incorporeaza un strat de amortizare in panourile laterale iar port reflex-ul a fost adaptat in functie de sistemului de fixare al Kudos.

Boxele pot fi conduse atat activ, cat si pasiv. Crossover-ele au fost proiectate in asa fel incat sa permita operarea activa cu sistemele selectate, incluzand Linn Exakt si Devialet Expert.

A fost conceput si un stand special, cu 7 coloane, care sa poata fi folosit optional doar la modelul 505. Acest suport de inalta performanta permite ca 6 din cele 7 coloane sa fie umplute cu materialele alese de clienti pentru a amortiza rezonantele. Placa superioara a suportului incorporeaza un strat de amortizare presat tot pentru a reduce rezonanta, acesta fiind fixat in suruburi direct la baza boxelor Titan 505 pentru performante optime.

Preturile variaza intre 7000 Euro si 8450 Euro in functie de finisaje sau de optiunea sistemului de montare.

Puteti gasi o larga gama de incinte acustice, , cu specificatii, caracteristici complete, si preturi, aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: