Stire

Leema Acoustics Elements Streamer ofera redare hi-res si alte specificatii de top

Producatorul din Tara Galilor impacheteaza tot ce se poate intr-o incinta compacta.

 

Leema Acoustics a lansat noul Elements Stramer high-resolution, disponibil astazi la un pret de £1295.

Produs manual in fabrica galeza din Powys, streamer-ul de retea a fost prezentat ca prototip la Sound & Vision Show din Bristol, in prima parte a acestui an, si se bazeaza pe acelasi modul de streaming ultra-performant intalnit si la amplificatorul Quasar (£2955) de la Leema.

Acesta adauga un DAC ESS 9018 Sabre ultra-performant, cu arhitectura patentata de ESS pentru modelul 32-bit Hyperstreamä si tehnologia Time Domain Jitter Eliminator, despre care Leema spune ca elimina bruiajul in cazul claritatii nepotrivite, in timpul streaming-ului.

Fiind capabil sa redea muzica de pe telefoane, tablete, computere sau NAS-uri pe home network, Elements Streamer ofera suport pentru gazduirea unora dintre cele mai mari servicii de streaming, incluzand Tidal, Deezer, Qobuz si vTuner radio. Spotify Connect este de asemenea acceptat, la fel ca redarea de pe Dropbox si Microsoft OneDrive.

Aruncand o privire in partea din spate a streamer-ului, observam intrarea USB pe care Leema o include de fiecare data, de-a lungul iesirilor balansata, nepalansata, optica si coaxiala digitala. Doua antente wi-fi ajuta la stabilizarea semnalului, iar priza ethernet permite conectarea prin cablu la retea.

Disponibil pe pietele din intreaga lume, Elements Streamer va intra in cele ce urmeaza in camera noastra de testare pentru a-i face un review.

Numeroase branduri de streamere si network playere capabile sa redea formate hi-res, cu specificatii, caracteristici complete, si preturi puteti gasi aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: