Stire

Lenco-MD este primul platan modular din lume printat 3D

In ziua de astazi, va puteti printa propriul platan la imprimanta 3D.

Nu va faceti griji, nu va trebui sa detineti o imprimanta 3D pentru a va putea bucura de acest produs. Dar daca aveti deja una in posesie, acum este sansa dumneavoastra sa va printati propriul platan, conceput pana la un punct dupa specificatiile dumneavoastra.

Lenco-MD se anunta a fi primul record player de acest gen din lume. Poate fi printat acasa si ofera o gama de module interschimbabile care ajuta la personalizarea design-ului. Si daca imbratisati aceasta idee, Lenco se poate ocupa de printarea 3D.

Lenco-MD se afla momentan intr-o campanie pe Kickstarter, dorind sa cumuleze din donatii pana la 50k $ inainte sa inceapa productia. Aceasta este o colaborare intre producatorul de platane Lenco si producatorul de imprimante 3D RepRapUniverse.

La fel ca platanul de buget L-85, si aceasta este disponibil intr-o gama de culori lucioase, cu multe optiuni promise. Platanul cu actionare pe curea are un phono stage integrat, iesire RCA si conexiune pentru casti.

Bratul platanului are un design special si dispune de cartus AT3600 Audio-Technica. Cat despre module, acestea vor include o baterie cu incarcare solara si un modul Bluetooth. De asemenea, sunt promise si altele.

Este acesta startul unui trend? Lenco spera. Compania planueste sa creeze o comunitate online in interiorul careia detinatorii sa poata share-ui diverse idei de design pentru module. Dar mai intai de asta are nevoie sa atinga pragul pe Kickstarter.

Poti sustine campania cu o donatie de doar 99$, suma in schimbul careia vei primi kit-ul de printare acasa, in timp ce o donatie de 199$ iti va da platanul deja construit.

O larga gama de pick-up-uri si accesorii pentru pick-up, cu specificatii, caracteristici si preturi, puteti gasi aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: