Stire

Linn suporta acum Roon

Orice streamer de musica Linn suporta acum Roon

Acest update va impacta orice player Linn DS, incepand cu cel din 2007, Klimax DS, si pana in prezent.

Roon a fost integrat in familia Linn, oferind proprietarilor oricaruia dintre cele 3 playere DS (Majik, Klimax and Akurate), un abonament de acces in propria platforma muzicala.

Software-ul pentru muzica Roon (disponibil pe Windows, OS X, Android si iOS) centralizeaza toata muzica intr-un singur loc (aplicatia Roon), adaugand propriile metadate pentru a construi o biblioteca muzicala integrata si contextualizata si prezentand-o prin intermediul unei interfete sofisticate si colorate.

Aplicatia Roon se aliniaza acum langa propria aplicatie de control a lui Linn, Kazoo.

Gilad Tiefenbrun, Linn Managing Director, spune: „Abordarea deschisa a companiei Linn cu privire la dezvoltarea de software a dus la crearea unei diversitati de aplicatii de control, permitand clientilor nostri sa gaseasca solutia care functioneaza cel mai bine pentru ei. Oferta de management intuitiv al muzicii si experienta placuta de navigare a celor de la Roon ne-au determinat sa colaboram in aceasta noua implementare si suntem incantati sa prezentam Roon ca pe o noua si interesanta modalitate prin care clientii nostri pot interactiona cu sistemul lor Linn „.

Numeroase branduri de streamere si network playere cu specificatii, caracteristici complete, si preturi puteti gasi aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: