Stire

Marshall lanseaza noi boxe Bluetooth si casti wireless in-ear

Marshall tocmai a devenit al nu stiu catelea brand audio care intra pe piata boxelor inteligente (controlate vocal).  Zilele trecute tocmai a anuntat o reimprospatare a gamei de boxe Bluetooth, incluzand 3 noi modele.

Noile boxe Acton II Bluetooth (£219), Stanmore II Bluetooth (£299) si Woburn II Bluetooth (£439) pastreaza liniile predecesoarelor lor din punct de vedere estetic, dar de data aceasta utilizeaza codecul 5.0 pentru Bluetooth si beneficiaza de un upgrade al DSP (Procesarea Semnalului Digital). Marshall sustine ca in cele din urma a imbunatatit comprimarea dinamicii pentru o performanta mai buna indiferent de volumul la care are loc redarea.

Acton II Bluetooth este cea mai mica boxa, aceasta ingloband doua tweetere gemene si un difuzor mid/bass fiecare conduse de un delicat amplificator Class D. Sora mijlocie, Stanmore II Bluetooth este mult mai puternica, avand o putere maxima la iesire de 80 W, in timp ce Woburn II Bluetooth urca pana la 110 W, incorporand 2 tweetere si difuzoare mid/bass de 5.2 inch.

Doua boxe din gama pot fi partajate pentru a reda simultan aceeasi muzica sau pot fi folosite ca o pereche stereo. Acest lucru este posibil doar prin conexiunea Bluetooth, nu si prin wireless asa cum se intampla in cazul Sonos, Bluesound sau in cel al versiunilor multi-room de la Marshall, Acton, Stanmore sau Woburn. Asadar, ambele boxe trebuie sa fie ampalsate pe o raza de cel mult 10 m fata de dispozitivul sursa.

Aplicatia Marshall Bluetooth poate fi folosita pentru a facilita acest lucru sau pentru a comuta intre presetarile EQ. De asemenea, poate seta intensitatea luminii de la LED-uri.

Marshall a lansat si un update al unei dintre primele perechi de casti ale brand-ului, aceasta fiind scoasa pe piata pentru prima data in 2011. Minor II (£120) ofera Bluetooth aptx, 12 ore de redare wireless cu o singura incarcare, si magneti auriculari care le permit sa stea ferm in jurul gatului si ajuta la conservarea bateriei atunci cand nu se afla in uz.

Functia de incarcare rapida face ca in doar 20 de minute de incarcare sa poti beneficia de 2 ore de redare, in timp ce doua ore vor fi suficiente pentru a incarcare bateria complet. De asemenea, acestea sunt dotate cu un microfon si un buton de control multidirectional care va ajuta sa controlati redarea si apelurile telefonice.

Boxe active cu Bluetooth, precum si casti wireless, cu specificatii, caracteristici complete, si preturi, puteti gasi link si aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: