Stire

McIntosh aniverseaza 70 ani de existenta printr-un Sistem Comemorativ Editie Limitata

McIntosh aniverseaza 70 ani de existenta printr-un Sistem Comemorativ Editie Limitata, comercializat la £25,000

 

Doar unul se comercializeaza in UK, speram sa ajunga in toata Europa curand.

McIntosh aniverseaza 70 ani de existenta in 2019. Si, la fel ca un copil caruia i se apropie aniversarea, se gandeste la acest eveniment cu cateva saptamani inainte. Brand-ul american de electronice (fondat in 1949) isi sarbatoreste aniversarea cu un Sistem Comemorativ Editie Limitata pe care il comercializeaza la £25,000.

Sistemul este compus din doua produse audio noi: amplificatorul cu tub vacuum MC2152 70th Anniversary si preamplificatorul cu tub vacuum C70 70th Anniversary. Acestea vin la pachet cu McIntosh History Book care contine certificatele de autenticitate.

Doar 70 de sisteme comemorative vor fi produse si doar unul singur va ajunge in UK. Fiecare dintre cele doua componente ale sistemului va fi marcat cu propriul serial number.

Exista si o cauza caritabila, de asemenea. Pentru fiecare sistem vandut, McIntosh va dona 1000$ organizatiei umanitare globale Save the Children, care va serba anul centenar in 2019.

MC2152 cu 150 W per canal este un amplificator stereo care utilizeaza 8 tuburi de iesire cu vacuum KT88 si 8 tuburi mici de semnal: 4 12AX7A (pentru amp stage-urile de intrare balansate) si 4 12AT7 (pentru sectiunile de voltaj si difuzoare). Fiecare tub mic are in partea inferioara niste led-uri care pot fi setate pe Off, verde sau albastru – aceasta fiind o exclusivitate a MC2152.

Tehnologia Unity Coupled Circuit patentata de McIntosh, care ne intoarce catre originile companiei, a fost conceputa pentru ca amplificatorul sa poata livra putere maxima aproape catre orice pereche de boxe, indiferent de impedanta acestora.

Incinta este confectionata din aluminiu cu finisaj mat si panouri laterale din fibra de carbon. MC2152 ofera atat intrari balansate, cat si nebalansate. Aditional, mai intalnim o intrare si o iesire dedicata care vor activa si dezactiva automat componentele McIntosh conectate.

Preamplificatorul C70 a fost conceput estetic si functional pentru a se potrivi cu celalalt dispozitiv. Acesta dispune de 6 tuburi cu vacuum (unul 12AT7 si cinci 12AX7A), 7 intrari (doua balansate, trei nebalansate, una MC si una MM) si doua perechi de iesiri balansate si nebalansate.

Si acesta poate sa alimenteze automat kit-urile McIntosh conectate, iar un jack de 6.5 mm pentru casti conduse de amplificatorul dedicat McIntosh’s High Drive headphone amplifier completeaza lista de caracteristici.

Butoanele de comanda si comutatoarele asigura, de exemplu, controlul bass/treble, ajustarea impedantei si a capacitantei pentru intrarile phono, echilibrul relativ al volumului intre canalele din partea dreapta si stanga, si comutarea intre mono si stereo.

Comenzile pentru Sistemele Comemorative Editie Limitata £25,000 70th Anniversary pot fi plasate acum la dealerii McIntosh autorizati, livrarile urmand a se realiza in decembrie in US, si in prima parte a anului 2019 in UK.

Odata ce aceste pachete vor fi epuizate, MC2152 70th Anniversary Vacuum Tube Amplifier si C70 70th Anniversary Vacuum Tube Preamplifier vor fi disponibile individual la preturile de £16,000 respectiv £9000.

 

Multe modele de amplificatoare cu lampi puteti gasi pentru studiu aici .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: