Stire

McIntosh lanseaza MC312, un amplificator de putere stereo

McIntosh lanseaza MC312, un amplificator de putere stereo, comercializat la £10k

 

300 W si tehnologie proprie de la McIntosh.

Trecerea lui McIntosh de la MC302 la MC312 este mai mult decat o schimbare subtila a numarului aferent modelului.

Este vorba despre mai multe upgrade-uri semnificative in favoarea noului model, toate in materie de tehnologie utilizata si specificatii incluse.

Puterea ramane aceeasi, 300 W, dar noul model a dublat capacitatea de filtrare fata de versiunea anterioara. Acest lucru conduce la o crestere cu 27% a dinamicii, imbunatatind performantele audio ale amplificatorului.

Numeroase componente ale circuitului au fost upgradate, in timp ce cablajul intern al amplificatorului a primit optimizari, de asemenea.

Totul este incorporat intr-o incinta din otel inoxidabil, care propune un panou frontal din sticla, cu logo-ul iluminat. Si, desigur, nu ar fi fost un amplificator McIntosh daca nu daca nu ar fi avut ecranele de indicare a Watt-ilor iluminate cu albastru, aceasta fiind practic o marca inregistrata a brand-ului.

Modelul MC312 utilizeaza tehnologia proprie a brand-ului McIntosh, Autoformer tech, aceasta constand intr-un transformator special proiectat pentru a permite ca toata puterea amplificatorului sa fie livrata virtual aproape la orice boxa, nemaitinand cont de impedanta.

De asemenea, ofera Monogrammed Heatsinks, o specificatie utilizata exclusiv de McIntosh, un sistem de management al puterii eco-friendly, care propune, de asemenea, iluminarea (LED) din spate a panoului frontal pentru a imbunatatii claritatea culorii.

LA £9995, MC312 nu e tocmai ieftin, deci s-ar putea sa aveti nevoie sa consultati lista noastra cu cele mai bune amplificatoare stereo, unele dintre ele fiind mai accesibile.

O larga gama de amplificatoare putere (mono si stereo) cu specificatii, caracteristici complete, si preturi puteti gasi aici link.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: