Stire

McIntosh lanseaza MC312, un amplificator de putere stereo

McIntosh lanseaza MC312, un amplificator de putere stereo, comercializat la £10k

 

300 W si tehnologie proprie de la McIntosh.

Trecerea lui McIntosh de la MC302 la MC312 este mai mult decat o schimbare subtila a numarului aferent modelului.

Este vorba despre mai multe upgrade-uri semnificative in favoarea noului model, toate in materie de tehnologie utilizata si specificatii incluse.

Puterea ramane aceeasi, 300 W, dar noul model a dublat capacitatea de filtrare fata de versiunea anterioara. Acest lucru conduce la o crestere cu 27% a dinamicii, imbunatatind performantele audio ale amplificatorului.

Numeroase componente ale circuitului au fost upgradate, in timp ce cablajul intern al amplificatorului a primit optimizari, de asemenea.

Totul este incorporat intr-o incinta din otel inoxidabil, care propune un panou frontal din sticla, cu logo-ul iluminat. Si, desigur, nu ar fi fost un amplificator McIntosh daca nu daca nu ar fi avut ecranele de indicare a Watt-ilor iluminate cu albastru, aceasta fiind practic o marca inregistrata a brand-ului.

Modelul MC312 utilizeaza tehnologia proprie a brand-ului McIntosh, Autoformer tech, aceasta constand intr-un transformator special proiectat pentru a permite ca toata puterea amplificatorului sa fie livrata virtual aproape la orice boxa, nemaitinand cont de impedanta.

De asemenea, ofera Monogrammed Heatsinks, o specificatie utilizata exclusiv de McIntosh, un sistem de management al puterii eco-friendly, care propune, de asemenea, iluminarea (LED) din spate a panoului frontal pentru a imbunatatii claritatea culorii.

LA £9995, MC312 nu e tocmai ieftin, deci s-ar putea sa aveti nevoie sa consultati lista noastra cu cele mai bune amplificatoare stereo, unele dintre ele fiind mai accesibile.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: