Stire

McIntosh MC642 – amplificator de 450 Watt

MC642 – 450 Watt este cel mai puternic amplificator al celor de la McIntosh

 

Este o sustinere puternica, avand in vedere line-up-ul vast de amplificatoare al brandului american.

Fiind construit manual in fabrica McIntosh din New York si inlocuind modelul MC452 in catalogul prolific al brand-ului, noul amplificator de putere, quad balanced, de 450 W, MC642 costa £ 12,495.

In afara de amplificarea de 450W (varf de gama), este inzestrat cu caracteristici si tehnologii sofisticate care ii justifica pretul nu foarte accesibil.

Tehnologia Autoformer a celor de la McIntosh este conceputa pentru a se asigura ca amplificatorul livreaza cei 450 W catre orice boxa.

In plus fata de asta si fata de design-ul Quad Balanced, MC462 ofera tehnologii exclusive McIntosh, incluzand Power Guard (care are ca scop prevenirea fenomenului de “clipping” al difuzoarelor), Sentry Monitor (care asigura o protectie continua la scurtcircuit a amplificatorului a boxelor conectate) si patentul Solid Cinch care asigura cea mai buna conexiune pentru toate tipurile de cabluri de boxe si o operare a acestora fara griji.

La fel ca MC11, MC462 are radiatoarele monogramate McIntosh.

McIntosh admite ca inainte de a imbunatatii performantele bass-ului si de a reduce distorsiunile fata de predecesorul sau, a fost imbunatatita dinamica cu pana la 66% (de la 1.8 dB, pana la 3 dB), datorita cresterii capacitatii filtrului.

MC462 este in conformitate cu estetica amplificatoarelor McIntosh, insa panoul frontal utilizeaza in prezent iluminarea LED (backlighting) pentru presupusa imbunatatire a acuratetii culorilor. Autoformatoarele si transformatorul unic de putere sunt gazduite de o incinta noua.

Puteti gasi numeroase branduri de amplificatoare, cu specificatii, preturi si caracteristici complete aici link.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: