Stire

Microsoft infrunta Bose prin lansarea noilor casti Surface

Microsoft infrunta Bose prin lansarea noilor casti Surface, cu tehnologie de eliminare a zgomotului

Asistenta vocala Cortana, de la Microsoft, este incorporata in noile casti over-ear.

Google Assistant si Amazon Alexa evolueaza deja de la boxele wireless inteligente catre alte electronice de consum, incluzand aici si castile.

Controlul vocal al celor de la Google este deja introdus la OnePlus Bullets, WH-1000XM3 de la Sony si QuietComfort 35 II de la Bose (numind doar cateva). Alexa este, de asemenea, integrat pe unele dispozitive de la Bose.

Cortana de la Microsoft a fost odata in prima linie a tehnologiei de virtual assistant, dar a fost data la o parte odata ce Google Assistant si Alexa s-au dezvoltat din ce in ce mai mult.

Insa, gigantul tehnologic este categoric determinat sa reimpinga Cortana in top, creascandu-si prezenta pe piata de hardware. Compania lanseaza prima pereche de casti over-ear premium, cu tehnologie de anulare a zgomotului si Cortana integrat.

Cortana integrata inseamna ca utilizatorii pot controla playback-uri muzicale, pot seta reminder-uri si alarme sau pot primi raspunsuri la intrebari, toate acestea hands-free.

Noile casti propun un control si o interfata tactila. De asemenea, acestea sunt capabile sa detecteze atunci cand utilizatorul le da jos de pe cap, trecand automat apelurile pe mute sau punand pauza melodiilor.

Surface imbina functionalitatile vocale cu treisprezece niveluri diferite de anulare a zgomotelor, lasand utilizatorul sa aleaga cat de mult permit inauntru.

Fireste, exista si o abordare directa fata de utilizatorii PC-urilor Microsoft, permitand conectarea directa intre o pereche de casti Surface si un PC Windows 10.

Castile Surface anunta o autonomie de 15 ore cu Bluetooth, noise cancellation si Cortana activat sau o autonomie de 50 ore in stare inactiva. Doua ore de incarcare pot revitaliza complet bateria, in timp ce tehnologia fast charging asigura o ora de playback cu doar 5 minute de incarcare.

Desigur, Microsoft mai are nevoie de timp pentru a putea concura in adevaratul sens al cuvantului cu Assistant sau Alexa, dar primul obstacol in calea castilor Surface (350$) este QuietComfort 35 II, liderul de clasa de la Bose.

Puteti gasi casti in ear, cu specificatii, caracteristici complete, si preturi  aici link.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: