Echipamente Audio | Video Stire

Mitchell & Johnson lanseaza noul flag-ship de produse hi-fi, 800 Series

Amplificatoarele S815 si S800, comercializate la £1299, sunt concepute in intregime in UK.

Mitchell & Johnson si-a anuntat viitorul flagship de produse hi-fi, 800 Series, in prima parte a acestui an, la Bristol Sound & Vision Show 2018.

Acum, lansate oficial, seriile cuprind preamplificatorul S800 si amplificatorul de putere S815, cu un CD-player compatibil ce urmeaza a fi lansat luna aceasta.

Atat 800 Series, cat si gamele urmatoare ale celor de la Mitchell & Johnson sunt proiectate si construite manual in UK – o miscare notabila a companiei care a facut eforturi considerabile pentru a-si muta productia de peste mari, inapoi acasa.

Preamplificatorul S800 ofera specificatii superioare, fiind o masinarie digital-friendly, dotat cu trei intrari optice si coaxiale, plus o intrare USB asincron care este compatibila cu fisiere PCM de pana la 24 biti / 192 kHz.

Cinci intrari RCA nebalansate, una XLR balansata si o intrare phono (echipata cu un filtru comutabil de frecventa redusa si incluzand optiunile MM si MC) deservesc sursele analogice.

Exista, de asemenea, o bucla de inregistrare, iesiri pentru subwoofer si casti de 6.35 mm. In completarea listei de conectivitati se mai adauga si iesirile XLR balansate, pe care, fara indoiala, Mitchell & Johnson va va sugera sa le conectati la intrarile XLR ale amplificatorului S815.

Daca tot am amintit de S815, acesta livreaza 150 W (la 8 Ohm) prin statia de iesire Class A/B si ofera iesiri de linie pentru bi-amplificare si doua seturi de terminali de boxe pentru bi-cablare. De asemenea, sunt prezenta intrarile RCA si XLR si  contoarele de volum iluminate pentru fiecare canal.

Amplificatoarele costa fiecare £1299 si sunt acum disponibile in finisaje de negru sau argintiu.

Gasiti pentru studiu, cu specificatii, caracteristici complete, si preturi, seria 800 de la Mitchell & Johnson aici , aici si aici .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: