Stire

Moon lanseaza preamplificatorul phono 110LP v2

Moon lanseaza preamplificatorul phono 110LP v2 la un pret de £399

 

Un nume destul de intortocheat, dar o misiune simpla: sa imbunatateasca performanta vinyl-urilor.

Moon tocmai a lansat un preamplificator phono dedicat, 110LP v2, conceput pentru a fi conectat intre un amplificator si un record player, imbunatatind astfel performanta vinyl-ului.

Un preamplificator phono precum 110LP v2 este necesar pentru sistemele in care nici platanul, nici amplificatorul la care este conectat nu au o statie phono. Alternativ, 110LP v2 poate fi considerat chiar un upgrade pentru statia phono existenta a sistemului.

Cartusul 110LP v2 se poate potrivi utilizand 3 perechi de intrerupatoare discrete amplasate pe sasiul de aluminiu. Acolo veti gasi atat setari pentru ajustarea impedantei de incarcare (47k ohm, 475 ohm, 100 ohm si 10 ohm) si a capacitantei de incarcare, cat si setari pentru cartusele cu bobina sau magnet in miscare (40dB, 50dB, 54dB, 60dB si 66dB).

In timp ce ofera mai multe optiuni de ajustare decat versiunea initiala, 110LP v2 ii ia fata predecesorului sau cu o sursa de alimentare de 24 V.

Puteti consulta o larga varietate de preamplificatoare de doza (phono stage) , cu specificatii, caracteristici complete, si preturi aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: