Echipamente Audio | Video Stire

N10 de la Melco – o biblioteca de muzica digitala

Melco N10 este gazduit in 2 unitati, fiecare incinta avand o latime de 215 mm, jumatate din latimea componentelor Hi-Fi conventionale. Unitatea principala contine toate electronicele de procesarea si conectivitatea datelor. Unitatea de alimentare contine o sursa de alimentare liniara si dispozitivul de management al puterii.

Alaturate, cele doua unitati au aceeasi dimensiuni cu cea a unui Hi-Fi conventional. Incinta are aceleasi dimensiuni ca Melco D100 CD Loader si E100 Expansion Drive.

Potrivit companiei, N10 este conceput din start ca un dispozitiv audio specific – acesta nu utilizeaza componente IT standard sau parti de PC.

Sursa de alimentare este legata la un cablu principal cu conector IEC 3. Conectivitatea intre sursa de alimentare si unitatea principala se face printr-un cablu flexibil cu conectori multi-pin Neutrik.

Incinta este confectionata din aluminiu solid.

Noua placa de baza low-profile utilizeaza acelasi procesor RISC si arhitectura precum seriile N1Z. Porturile duale Ethernet sunt pastrate cu portul dedicat Ethernet Player, conectandu-se direct la player-ul de retea, fara un intrerupator de date intermitent. Acest lucru asigura mentinerea ordinii si timing-ului, afirma compania.

Stocarea interna consta intr-un HDD de 3TB, care poate fi extins fie prin IT USB HDD, fie prin Melco E100. La fiecare E100 aditional, spatiul de stocare creste cu cate 3TB. DAC-urile conectate prin USB ii permit lui N10 sa performeze ca un (self-contained) HiRes Digital Music player local. Sunt acceptate rate de transfer de pana la 32bit/384kHz si de asemenea exista suport pentru Octo DSD. Toate Gapless si Melco Markerless DSD au suport complet.

Controlul player-ului USB-DAC se realizeaza fie prin intermediul noii aplicatii Melco, fie prin intermediul panoului frontal sau printr-o telecomanda RF terta. N10 va opera atat cu USB DAC, cat si cu player-ele conectate prin Ethernet chiar si fara o conexiune la reteaua de date – in mod autonom (Isolated Mod).

Puteti initia import-ul de CD-uri atat cu Melco D100 external CD loader cat si cu IT grade Optical drive. Melco nu introduce in N10 un IT grade loader intrucat considera ca acesta compromite atat calitatea sunetului, cat si fiabilitatea, datorita naturii de unica folosinta a driverelor IT. Intre timp, back-up-ul muzical este realizat prin conectarea unui HDD USB si apasarea unui singur buton.

Descarcarea directa de fisiere Hi-Res de pe HighresAudio.com sau de la alti comercianti este disponibila de asemenea.

Pretul este de 7000 euro

O larga gama de media-playere, capabile sa redea o multitudine de formate Hi-Res, inclusive DSD, puteti gasi aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: