Echipamente Audio | Video Stire

Noul amplificator de putere al lui Dan D’Agostino

Noul amplificator de putere al lui Dan D’Agostino: Neobosit atat prin nume, cat si prin natura

 

Amplificatorul este evaluat la o putere uimitoare de 6kW intr-o incarcatura de 2ohm, deci este putin probabil sa existe un difuzor care sa nu poata fi condus corect.

Dan D’Agostino tocmai a lansat un nou amplificator de putere de referinta. Relentless (Neobosit) – numit dupa efortul constant al constructorului de a creste performanta – este un design monobloc de 1500 Watt care continua sa dubleze puterea de iesire pe masura ce impedanta de incarcare se injumatateste.

Am acordat o mare atentie pentru a ne asigura ca Relentless nu se incalzeste prea rau. In interiorul amplificatorului de putere veti gasi o sursa de alimentare de 5,5 kW care alimenteaza 100 de dispozitive de iesire. In centrul alimentarii se afla un transformator care utilizeaza multiple sectiuni inchise intr-un scurt metalic pentru a minimiza zgomotul si posibilele interferente. Transformatorul se alimenteaza intr-un circuit de redresare personalizat si apoi intr-o capacitate electrica imensa, de 60.000 μF.

D’Agostino a avut multa grija in proiectarea unei noi etape de intrare, care sa aiba distorsiuni reduse, dar si a etapelor de amplificare ce nu sunt afectate de cerintele boxei. Acest lucru este impresionant, intrucat Relentless evita, prin design-ul circuitului sau, feed-back-ul negativ global.

In partea din fata veti gasi un indicator de semnal supradimensionat, devenit marca inregistrata a brand-ului. Acesta masoara 20 cm in diametru si isi ajusteaza miscarea indicatorului tinand cont de nivelurile de intrare diferite.

Un singur monobloc Relentless cantareste 220 kg si a inceput livrarea in iunie. Pret? Doar 275.000 de lire sterline pe unitate.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: