Stire

Noul Chromecast adauga streaming la 1080p/60fps si multi-room audio

Un design proaspat si cateva upgrade-uri nesemnificative.

 

La 5 ani de la lansarea primului Chromecast iata ca apare o noua versiune. Cateva modificari insignifiante sunt pe ordinea de zi, in timp ce Google anunta mai multa functionalitate pentru streamerele sale de buzunar, ultra-accesibile.

Noul Chromecast vine cu un design fresh si doua noi culori, creta si carbune (un alt fel de alb si negru). Pastreaza aceleasi dimensiuni dar imbunatateste viteza de procesare cu 15% si suporta acum streaming la 1080p/60fps.

Pe langa upgrade-ul video, noul Chromecast va permite, de asemenea, streaming audio multi-room. Un update care va veni in ultima parte a acestui an iti va permite sa adaugi Chromecast la “speaker groups”, asta insemnand ca vei putea asculta muzica de la Spotify, YouTube Music si probabil alte servicii in perfecta armonie pe mai multe boxe compatibile conectate.

Chromecast functioneaza acum perfect cu Google Home, asa ca vei putea folosi comenzile vocale pentru a controla dispozitivul. Asadar, ii vei putea spune TV-ului sa redea un anumit clip de pe YouTube sau un show de pe Netflix, de exemplu. Noul Chromecast va lucra, de asemenea, impreuna cu nou-anuntata specificatie viitoare, Live Albums, care va putea sa redea poze dintr-un cont Google Photos direct pe televizorul cu care este conectat.

Noul Chromecast poate fi cumparat in acest moment de pe Google Store la un pret de 40 euro.

Chrome Cast-uri Google, cu specificatii, caracteristici complete, si preturi puteti gasi aici link.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: